پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۱۱

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس:

دستگاه قضایی فارس توجه ویژه ای به سلامت و استاندارد در تولید دارد

دستگاه قضایی فارس توجه ویژه ای به سلامت و استاندارد در تولید دارد

شیراز - دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس گفت: دستگاه قضایی استان فارس همواره در کنار تولیدکنندگان است و در این راستا توجه ویژه ای به مباحث مربوط به استاندارد و سلامت جامعه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی بحرینی ظهر پنج‌شنبه در مراسم روز جهانی استاندارد در شیراز بیان کرد: سال گذشته ١٨٧ واحد تولیدی با کمک دادگستری فارس از رکود فعالیت خارج شدند و از ابتدای امسال تاکنون نیز ۲۰۰ پرونده رفع موانع به نتیجه رسید.

وی ادامه داد: دستگاه قضائی در استان فارس همراه با سرمایه گذاران واقعی و تولیدکنندگان است.

دادستان مرکز استان فارس با اشاره به اینکه استاندارد به معنی توجه به سلامت مردم است، گفت: سال گذشته ١١٠ مورد پرونده در رابطه با استاندارد بررسی شد که ۲۵ مورد جمع آوری کالاهای مغایر و ۱۴ مورد اصلاح خط تولید انجام شد.

بحرینی تصریح کرد: استاندارد از جمله مواردی است که در کشور کمتر به ان توجه شده است اما برای کاهش پرونده و برخورد باید برنامه‌های پیشگیرانه و اطلاع رسانی مناسب انجام شود.

کد خبر 5613251

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha