به گزارش خبرنگار مهر، سردار حیدر سوسنی ظهر سهشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: روز گذشته در اجرای طرح برخورد با کالای قاچاق و حمایت از کالای داخلی، مأموران انتظامی شهرستان دیلم در یک عملیات غافلگیرانه تعداد هشت دستگاه خودرو حامل انواع کالای قاچاق را توقیف و به مقرر انتظامی دلالت دادند.
وی افزود: در بررسیهای صورت گرفته برابر اعلام کارشناسان پلیس آگاهی ارزش کالای مکشوفه ۱۱ میلیارد ریال برآورد شد.
فرمانده انتظامی استان بوشهر ادامه داد: در این زمینه هشت نفر دستگیر و پرونده قضائی در این خصوص تشکیل و تحویل مراجع ذی صلاح قضائی شد.
سردار سوسنی گفت: ما نباید اجازه دهیم کالای قاچاق که معضلی بزرگ برای تولیدکنندگان داخلی است وارد کشور شود و تمام تلاش خود را برای مقابله با پدیده شوم قاچاق به کار خواهیم بست.
نظر شما