پیام‌نما

وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ  ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ * * * نیکی و بدی یکسان نیست. [بدی را] با بهترین شیوه دفع کن؛ [با این برخورد متین و نیک] ناگاه کسی که میان تو و او دشمنی است [چنان شود] که گویی دوستی نزدیک و صمیمی است. * * * اگر خلق با تو بدى كرد و زشت / تو با او نكويى كن اى خوش‌سرشت

۹ آبان ۱۴۰۱، ۷:۲۳

معاون توسعه و پیش بینی هواشناسی کردستان:

بارندگی ها در کردستان تا سه شنبه ادامه خواهد داشت

بارندگی ها در کردستان تا سه شنبه ادامه خواهد داشت

سنندج- معاون توسعه و پیش بینی هواشناسی کردستان از تداوم روند بارندگی ها در مناطق جنوبی استان تا روز سه شنبه خبر داد.

علی پناهی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اداره کل هواشناسی کردستان دارای ۲۲ ایستگاه هواشناسی شامل ۹ ایستگاه سینوپتیک و ۱۳ ایستگاه اقلیم‌شناسی، ۷۹ ایستگاه باران‌سنجی و سه ایستگاه جاده‌ای است و این ایستگاه‌ها در طول شبانه روز پارامترهای هواشناسی را اندازه‌گیری، ثبت و مخابره می‌کنند.

وی افزود: در ایستگاه‌های سینوپتیک هر ساعت یک بار تغییرات هواشناسی در آن اندازه گیری و ثبت می‌شود.

معاون توسعه و پیش بینی هواشناسی کردستان در ادامه سخنان خود اظهار داشت: موج جدید بارشی از جنوب وارد شده و بیشتر بخش‌های جنوبی استان شامل شهرستان‌های کامیاران، مریوان، سروآباد، قروه، دهگلان و تا حدودی سنندج را در بر می‌گیرد.

پناهی افزود: همراه با این موج بارشی شاهد وزش باد و رعد و برق نیز خواهیم بود و این سامانه تا صبح روز سه‌شنبه فعال خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: از روز چهارشنبه دمای هوا در استان کاهشی خواهد شد و تا اوایل هفته آینده کاهش دما را در اوایل صبح خواهیم داشت و شرایط یخبندان در برخی نقاط استان پیش بینی می‌شود.

کد خبر 5620830

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha