پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ آبان ۱۴۰۱، ۷:۵۱

امام جمعه بوشهر:

نام «دلوار» و «لرده» استان بوشهر لرزه بر اندام استعمار می‌اندازد

نام «دلوار» و «لرده» استان بوشهر لرزه بر اندام استعمار می‌اندازد

بوشهر- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: نام «دلوار» و «لرده» استان بوشهر لرزه بر اندام استعمار می‌اندازد و باید حماسه شکست استعمار بیش از پیش به جامعه معرفی شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری یکشنبه‌شب در نشست شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر اظهار داشت: در سال گذشته بر اساس شاخص‌های تعیین شده شورای فرهنگی عمومی استان بوشهر با داشتن امتیازات لازم د به عنوان شورای برتر کشور معرفی شد.

وی با اشاره به نقش مهم استان بوشهر در مقابله با متجاوزین و استعمار و استکبار بیان کرد: استعمار و استکبار بارها از مردم استان بوشهر شکست خورده‌اند و هفته آینده سالگرد شکست انگلیس از زنان استان بوشهر در منطقه لرده دشتستان است.

امام جمعه بوشهر با اشاره به ثبت ۱۵ آبان سالروز مبارزه زنان استان بوشهر با استعمار انگلیس در منطقه لرده دشتستان به‌عنوان روز مبارزات ضد استعماری زنان ایران در تقویم کشور افزود: همایش ملی نقش زنان ایران در مبارزه با استعمار ۱۴ و ۱۵ آبان در ۲ شهرستان بوشهر و دشتستان برگزار می‌شود.

وی خواستار ارائه خدمات و تسهیلات مناسب برای تسهیل در ازدواج جوانان شد و اضافه کرد: زمینه برگزاری ازدواج دانشجویی با ارائه خدمات لازم در واگذاری جهیزیه و پرداخت وام کم‌بهره فراهم شود.

آیت‌الله صفایی بوشهری ادامه داد: در ۴۴ سال گذشته دشمنان انقلاب اسلامی با انواع تهاجم سیاسی، فرهنگی، نظامی، اجتماعی، اقتصادی، ترور در جغرافیای ملی و بین‌المللی توطئه‌ها و دسیسه‌های گوناگون طراحی و اجرایی کردند که همه آنان با شکست همراه بود.

وی با اشاره به حمله تروریستی به زائران بی‌دفاع و بیگانه و مظلوم در حرم امن اهل بیت علیه‌السلام در شاهچراغ شیراز خاطرنشان کرد: این عملیات تروریستی نشانه استیصال و ضعف جهان استکبار بود.

امام جمعه بوشهر گفت: جهان استکبار قدرت و توان خودش را اینگونه نشان می‌دهد که به مردم و زائران حرم در حال اقامه نماز این چنین هجمه می‌کند و قطعاً به واسطه خون شهدا، خداوند متعال انتقام جنایت استکبار جهانی خواهد گرفت.

صفایی بوشهری با بیان اینکه دشمن در توهم به سر می‌برد خاطر نشان کرد: دشمنان با اینگونه تهاجم در پی توقف پیشرفت و جلوگیری از قدرت ایران اسلامی هستند ولی نظام اسلامی هر روز قوی‌تر می‌شود و پیشرفت آن روزافزون است.

وی، عبور مردم بصیر، ولایت‌مدار و هوشیار از چالش‌ها و مشکلات را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: این بار هم دشمنان نظام اسلامی از جمله آمریکا، انگلیس، رژیم اشغالگر قدس و کشورهای مرتجع منطقه شکست دیگری را تجربه می‌کنند.

کد خبر 5620832

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha