به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، شبکه تلویزیونی دولتی پاکستان امروزبه نقل از ژنرال "وحید ارشاد"، سخنگوی ارتش پاکستان اعلام کرد: ژنرال اشفق کیانی به معاونت فرمانده کل ارتش ارتقای مقام یافته و به محض اینکه مشرف از این سمت کنار رود، جایگزین وی خواهد شد.
مشرف هفته گذشته، کیانی را به همراه "طارق مجید"، فرمانده ارتش در راولپندی تغییر سمت داد و مجید را به عنوان رئیس ستاد مشترک ارتش منصوب کرد. تحلیلگران می گویند این دو تن از وفاداران به مشرف هستند و به احتمال زیاد همان سیاستهای وی را درارتش ادامه خواهند داد.
مشرف قول داده درصورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری روز شنبه آینده، از سمت فرماندهی کل ارتش کناره گیری خواهد کرد، اما مخالفان می گویند وی نمی تواند همزمان با در دست داشتن فرماندهی ارتش، نامزد ریاست جمهوری نیز بشود. امروز 85 نفر از نمایندگان مخالف در مجلس پاکستان در اعتراض به این اقدام مشرف استعفا کردند.
نظر شما