پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۱ مهر ۱۳۸۶، ۱۰:۲۸

وزیر بازرگانی تاکید کرد:

تاسیس واحدهای بسته‌بندی مدرن خرما با تسهیلات بانکی

تاسیس واحدهای بسته‌بندی مدرن خرما با تسهیلات بانکی

وزیر بازرگانی بر حمایت از واحدهای بسته‌بندی خرما جهت حفظ ارزش صادراتی آن تاکید کرد و گفت: واحدهای بسته‌بندی مدرن خرما باید با کمک تسهیلات بانکی تاسیس شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی وزارت بازرگانی، با حضور وزیر بازرگانی، جلسه ستاد خرما جهت بررسی روند خرید توافقی خرما کشاورزان و صادرات این محصول برگزار شد.

سید مسعود میرکاظمی وزیر بازرگانی با اشاره به دستاوردهای اولین جلسه ستاد خرما در سال گذشته، بر حمایت از واحدهای بسته‌بندی خرما جهت حفظ ارزش صادراتی آن تاکید کرد.

وی گفت: یکی از نکات مهم در صادرات خرما، نحوه بسته‌بندی این محصول است که باید برای تاسیس واحدهای بسته‌بندی مدرن با کمک بانک‌ها سرمایه‌گذاری شود.

میرکاظمی افزود: با توجه به اهمیت صادرات خرما و نقش این محصول در اشتغالزایی درکشورمان ضروری است که آموزش‌های بازاریابی و توسعه صادرات آن توسط سازمان‌های مرتبط مانند توسعه تجارت برگزار شود.

در این جلسه که مفتح و جلیلیان معاونان وزیر بازرگانی و نمایندگان بانک‌های کشور نیز حضور داشتند، روسای سازمان‌های بازرگانی استان‌های تولیدکننده خرما به ارایه گزارش درباره نحوه خرید توافقی محصول خرما در استان خود پرداخته و مسایل و مشکلات خود را در این زمینه بیان کردند.

هم‌چنین تهیه تیزر و فیلم‌های تبلیغاتی، برگزاری همایش‌های بین‌المللی با موضوع معرفی خرما، ایجاد کلینیک‌های مشاوره بسته‌بندی و اصلاح نوع بسته‌بندی نیز به عنوان بخشی از اقدامات ضروری جهت افزایش صادرات این محصول مورد بررسی قرار گرفت.

گفتنی است، میزان صادرات خرما در پنج ماهه اول سال 1386، 30 هزار تن و دارای ارزش نقدی 21 میلیون دلار بوده است.

کد خبر 562727

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha