به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی سه شنبه شب در آئین تقدیر از اعضای ستاد کنگره غدیر در استان به راهکارهایی برای گسترش فرهنگ غدیر و نهج البلاغه اشاره و اضافه کرد: یکی از بهترین راهکارهایی این است که دنیا را به منابع اصلی شناخت غدیر یعنی نهج البلاغه سوق دهیم.
وی گفت: اگر میخواهیم فرهنگ غدیر ترویج یابد باید دانیم که عملکرد ما حجاب غدیر است و باید منابع اصلی را معرفی کنیم و یکی دیگر از راهکارها این است که آنچه در طول ۱۴۰۰ سال کسب کردیم، حفظ کنیم.
وی حفظ نظام اسلامی را از دیگر دستاوردها و راهکارهای ترویج فرهنگ غدیر یاد کرد و گفت: طبق گفته شهید سلیمانی اگر حرم ایران حفظ شود دیگر حرمها حفظ خواهد شود.
آیت الله محمدی لائینی گفت: نظام ولایت فقیه ولایت غدیری است و باید فرهنگ نهج البلاغه را گسترش دهیم و و از سوی دیگر نسبت به راه اندازی هیئتهای اندیشه ورز برای ترویج فرهنگ غدیر اقدام کنیم..
امام جمعه ساری با اظهار اینکه راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر باید عملیاتی شود، افزود: یکی از راهکارها این است که جهاد تبیین درباره فرهنگ غدیر داشته باشیم و نهج البلاغه را ترویج دهیم و از راهبرد به راهکار و سپس به برنامه برسیم.
نظر شما