پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ مهر ۱۳۸۶، ۱۵:۵۸

کمیته ملی المپیک خواستار حضور پر شور جامعه ورزش در روز جهانی قدس شد

کمیته ملی المپیک خواستار حضور پر شور جامعه ورزش در روز جهانی قدس شد

کمیته ملی المپیک با انتشار بیانیه ای از جامعه ورزش کشور برای حضور پرشور در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت کرد .

به گزارش خبرگزاری مهر، در این بیانیه آمده است : روز قدس روز اعتراض علیه نظام سلطه و زور در سراسرجهان است . روز قدس روز محکومیت جنایات نظام غاصب صهیونیستی است. روز قدس روز دفاع از حقوق و روز تجدید میثاق با آرمانهای بحق مردم فلسطین است.

این بیانیه تاکید می کند : کمیته ملی المپیک ضمن بزرگداشت روزجهانی قدس، ازجامعه ورزش کشور، المپین ها، قهرمانان ملی، ورزشکاران و کلیه دست اندرکاران ورزش کشور دعوت می کند تا با حضور پرشورخود بار دیگرمشت محکمی بر دهان استکبار و صهیونیست غاصب زده و فریاد مظلومیت ملت دوست و برادر فلسطین را به گوش جهانیان برسانند .

کد خبر 562910

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha