سرپرست گروه "هم آوا" در گفت و گو با خبرنگار هنري "مهر"،ضمن بيان اين مطلب افزود: همانطور كه به ادبيات كهن مااهميت داده مي شود ، بايد به موسيقي نيز توجه ويژه داشت ، چون اينهاپايه هاي فرهنگي ماهستند .
خوشبختانه پس از انقلاب ديدگاه بهتري راجع به موسيقي به وجود آمد و از دريچه اي متفاوت به موسيقي ما نگريسته شد. همچنين گرايش و فعاليت جوانان در زمينه موسيقي از مسائل قابل توجه در طي اين سال هاست.
" مهدي نامدار" درادامه گفت : در دوره 25 ساله پس از انقلاب، بزرگترين اتفاقي كه در زمينه موسيقي افتاد،اين بود كه دست جوانان باز گذاشته شد. از اين نظر انگيزه اي كه براي موسيقي در بين جوانان به وجود آمد ستودني است.
وي كه براي چهارمين سال متوالي در جشنواره موسيقي فجر شركت مي كند،در مورد اجراي گروه موسيقي "هم آوا" در جشنواره امسال گفت: در اين اجرا كه به همخواني و هم آوايي اختصاص دارد، به شاهنامه خواني مي پردازيم. برنامه ما در دو قسمت خواهد بود كه قسمت اول پيش در آمدي است ، با عنوان " راز هستي" در باره مرگ و زندگي انسان وقسمت دوم به" يادواره مرگ سهراب "اختصاص دارد .
آهنگساز ونوازنده ني گروه "هم آوا"درمورد محتواي برنامه گفت: قطعات در چهارگاه و شور اجرا مي شوند كه در خلال اجراي قطعات،نقالي نيز خواهيم داشت.
" نامدار" در ادامه در مورد انتخاب اشعار شاهنامه گفت: شاهنامه شناسنامه ملي ماست و مضامين اين اثرسراسرحكمت و اندرزاست.
آهنگساز وسرپرست گروه "هم آوا"در گفت و گو با "مهر":
موسيقي يكي از بزرگترين پايه هاي فرهنگي ماست

من معتقدم كه يكي از بزرگترين پايه هاي فرهنگي ما،موسيقي است كه توانسته است نقشي اساسي را در فرهنگ ما بازي كند.
کد خبر 56309
نظر شما