پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۱۵

دادستان اردکان:

کمیته پایش و رصد فضای مجازی در شورای فرهنگ عمومی اردکان تصویب شد

کمیته پایش و رصد فضای مجازی در شورای فرهنگ عمومی اردکان تصویب شد

یزد- دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اردکان از تصویب کمیته پایش و رصد فضای مجازی در شورای فرهنگ عمومی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد دشتکیان صبح شنبه در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، بانوان و خانواده اظهار داشت: با توجه به تصویب کمیته پایش و رصد فضای مجازی در شورای فرهنگ عمومی اردکان، فضای مجازی این شهرستان به صورت لحظه ای و آنلاین توسط کمیته مورد نظر رصد می شود.

وی در مورد رصد فضای مجازی با توجه به آسیب های اجتماعی در حوزه رسانه های فضای حقیقی و مجازی بیان کرد: نظر به اینکه نقش ویژه فضای مجازی در اطلاع رسانی ها به ویژه در کانال های رسمی و غیر رسمی بسیار با اهمیت است بنابراین تعامل و همکاری نهادهای زیربط با دادستانی در بر حذر داشتن و دور ماندن حداکثری رسانه از آسیب ها بسیار مهم است.

وی اظهار داشت: برگزاری کارگاه های آموزش افزایش سواد رسانه در حوزه موازین عمومی و همچنین حقوقی با حضور تمامی اصحاب رسانه فضای حقیقی و مجازی شهرستان اردکان در کاهش آسیب های اجتماعی در این حوزه بسیار اثرگذار است.

دادستان اردکان افزود: با تصویب تشکیل کمیته پایش رصد فضای مجازی در شورای فرهنگی شهرستان، اقدامات پیشگیرانه از جمله تبیین و تشریح واقعیت های جامعه و قضایا، پیشنهاد، تذکر، تعهد صورت گرفته و در موارد لازم پرونده قضایی تشکیل می شود.

دشتکیان در مورد جرایم رایانه ای بیان کرد: بر اساس مواد ۵۰۰ و ۵۱۴ و ۶۹۷ و ۶۹۸ قانون مجازات اسلامی و ماده ۱۸ جرایم رایانه ای انتشار یا انتساب جرم یا اکاذیب به اشخاص حقیقی و حقوقی و همچنین هرگونه فعالیت تبلیغی علیه نظام مستوجب مجازات است.

وی گفت: با رویکرد عدالت و به دور از هر گونه سیاست زدگی فصل الخطاب دستگاه قضا در همه امور قانون اساسی و قوانین جاری مملکتی بوده و با هیچ شخص یا نهادی مماشات نخواهد شد.

گفتنی است؛ اعضای کمیته پایش و رصد فضای مجازی در اردکان متشکل از امام جمعه، دادستان، فرماندار، اداره اطلاعات، فرماندهی انتظامی، سپاه پاسداران و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

کد خبر 5635260

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha