پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۵۵

نماینده ولی فقیه در مازندران مطرح کرد؛

ضرورت نظارت و توجه به پرورش در نظام آموزشی و مدارس

 ضرورت نظارت و توجه به پرورش در نظام آموزشی و مدارس

ساری- نماینده ولی فقیه در مازندران خدمات بسیج را طی چهاردهه گرانسنگ دانست و گفت: مسئله نظارت و پرورش در نظام آموزشی و مدارس امری مهم به شمار می رود.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی ظهر شنبه در دیدار با بسیج دانش آموزی قائمشهر با تبریک هفته بسیج و تلاش‌های آن در حوزه‌های مختلف عمرانی، رفاهی، خدماتی و غیره اظهار داشت: بسیج در عرصه‌های مختلف از جمله سیل، زلزله، کرونا و غیره خدمات قابل ارج ارائه کرده است.

وی خواستار تبیین زحمات و خدمات بسیج برای دانش آموزان شد و گفت: دانش آموزان باید بدانند طی چهار دهه اخیر بسیج چه خدمات گران سنگی ارائه داده است و دانش آموزان باید نسبت به بسیج معرفت و شناخت پیدا کنند.

وی عضویت معنادار دانش آموزان را در سازمان بسیج مطلوب و مفید دانست و گفت: در حوزه آموزش و پرورش نیازمند نظارت است و همسویی با جریان انقلاب که سبب تحول در جهان شده، ضروری است.

آیت الله لائینی با اظهار اینکه دانش آموزان امانتی نزد معلمان و آموزش و پرورش محسوب می‌شوند، گفت: بسیج دانش آموزی برای خانواده‌ها و دانش آموزان تبیین گری داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه اعتراض و انتقاد حق مردم است، گفت: مردم ما داری حق هستند و حساب آنها با اغتشاشگران جدا است زیرا آشوبگران فریب خوردگان دشمن هستند که دست به تخریب و آتش زدن اموال مردم می‌کنند.

وی فریضه جهاد تبیین را برای دانش آموزان و خانواده‌های آنان ضروری برشمرد و گفت: مسئله پرورش در آموزش باید مورد توجه و تاکید قرار گیرد.

کد خبر 5635439

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha