پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ مهر ۱۳۸۶، ۱۴:۰۶

بیش از 48 هزار تبعه افغان در استان مرکزی حضور دارند

اراک - خبرگزاری مهر: مدیرکل امور اتباع و مهاجرین استان مرکزی گفت: در مجموع بیش از 48 هزار تبعه افغان به صورت مجاز و غیرمجاز در استان مرکزی اقامت دارند و زندگی می کنند.

رضا سلطانی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک اظهار داشت: 25 هزار تبعه افغان به صورت غیر مجاز و حدود 23 هزار اتباع افغانی مجاز در شهرهای اراک، ساوه و دلیجان اقامت دارند.

وی با تاکید بر این که تا پایان سال گذشته، 500 فقره تقاضای ازدواج زنان ایرانی با اتباع افغانی عنوان کرد: تا پایان سال گذشته 69 فقره ازدواج زنان ایرانی با اتباع افغانی صورت گرفته و 66 فقره ازدواج زنان ایرانی با اتباع عراقی به ثبت رسیده است.

مدیرکل امور اتباع استان مرکزی  اشتغال به کار اتباع افغانی در بسیاری از کارهای سخت و زیان‌آور را غیرقانونی عنوان کرد و یادآور شد: متاسفانه کارفرمایان در صورت وقوع هرگونه حادثه برای اتباع افغانی حداقل حقوق و خسارت را به اتباع پرداخت می ‌کنند.

کد خبر 563654

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha