تولید داروی جدید درمان هپاتیت C توسط محققان ایرانی

تولید داروی جدید درمان هپاتیت C توسط محققان ایرانی

داروی "پگیلیتد اینترفرون" تا پایان سال جاری به بازار دارویی کشور وارد می شود. این دارو از سوی محققان ایرانی تولید شده و با کیفیتی بالاتر از داروی خارجی برای درمان هپاتیت C استفاده می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، داروی "پگیلیتد اینترفرون" برای درمان هپاتیت C به کار برده می شود که با توجه به ابتلای برخی بیماران تالاسمی به هپاتیت C این بیماران نیز می توانند از این داروی داخلی استفاده کنند.

پیش از این دکتر رسول دیناروند در گفتگو با خبرنگار مهر از نهایی شدن تولید این داروی جدید بیوتکنولوژی در ایران خبر داده و گفته بود : فرآورده دارویی "پگیلیتد اینترفرون" در مرحله نهایی مطالعات بالینی است و به زودی پس از پایان یافتن این مرحله و تأیید مطالعه آن وارد بازار می شود.

دکتر سید محسن نایب پور - معاون مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در گفتگو با مهر با تشریح وضعیت ساخت داروی پگیلیتد اینترفرون در کشور خاطرنشان کرد: تولید داروی پگیلیتد اینترفرون ایران را به عنوان دومین تولید کننده داروی بیوتکنولوژی‌ هپاتیت C در جهان تبدیل می کند.

عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی علوم پزشکی تهران با اشاره به به مشخصات مولکول "پلی اتیلن گلیکول" و تأثیر آن در ساخت داروی "پگیلیتد اینترفرون" گفت: در حال حاضر داروی "پگیلیتد اینترفرون" به دلیل وجود این مولکول از اثربخشی طولانی مدت تری نسبت به دیگر داروهای مورد مصرف بیماران مبتلا به هپاتیت C برخوردار است.

وی در خصوص زمان به بازار آمدن داروی "پگیلیتد اینترفرون" نیز خاطرنشان کرد: فعالیت تحقیقات بالینی این دارو نیز به پایان رسیده است و دارو کاملاً آماده است و محققان نیز منتظر تأیید نهایی وزارت بهداشت برای ورود این دارو به بازار هستند. 

به گزارش مهر، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز پنج شنبه در حاشیه نشست با اعضای انجمن تالاسمی از ورود داروی "پگیلیتد اینترفرون" تا پایان سال جاری در کشور خبر داد و گفت: کیفیت این دارو 10 تا 15 درصد بهتر از داروی خارجی است.

دکتر کامران باقری لنکرانی در این دیدار خاطرنشان کرد: انجمن تالاسمی 300 نفر از تالاسمیک های مبتلا به هپاتیت C را برای درمان به وزارت بهداشت معرفی کرده که این وزارتخانه بر اساس اولویت، درمان آنان را به مدت  6 ماه بر عهده گرفته است.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در گذشته حدود 15 هزار بیمار تالاسمی در سال متولد می ‌شد که امروزه با آموزش و اطلاع رسانی، این میزان به 300 تولد بیمار تالاسمی در  سال رسیده است.

کد خبر 563744

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha