پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ مهر ۱۳۸۶، ۱۱:۳۵

بهترین فیلم‌های 135 ثانیه‌ای 60 سکه جایزه می‌گیرند

بهترین تولیدات و آثار بخش فیلم‌های 135 ثانیه‌ای سومین جشنواره فیلم کوثر 60 سکه بهار آزادی جایزه می‌گیرند.

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون بخش فیلم‌های 135 ثانیه‌ای جشنواره فیلم کوثر به روابط عمومی جشنواره گفت: "60 سکه برای بهترین تولیدات بخش فیلم‌های 135 ثانیه‌ای از مقام‌های اول تا پنجم پیش‌بینی شده است. نفر اول این بخش تندیس، دیپلم افتخار و 20 سکه بهار آزادی و مقام‌های دوم تا پنجم به ترتیب 15، 10، هشت و پنج سکه بهار آزادی جایزه می‌گیرند."

عبدالستار کاکایی ادامه داد: "تاکنون به جایگاه و منزلت زن مسلمان آن گونه که شایسته است از طریق سینما و آثار تصویری پرداخته نشده و بخش تولیدات 135 ثانیه‌ای جشنواره فیلم کوثر فرصت مغتنمی است تا ما با مجموعه‌ای از ایده‌ها، نگاهها و خلاقیت‌های جدید رو به رو شویم."

معاون بخش تولیدات فیلم‌های 135 ثانیه‌ای با اشاره به استقبال خوب فیلمسازان کشور و سینماگران جوان از این بخش خاطرنشان ساخت: "خوشبختانه طیف گسترده فیلمسازان تاکنون از این بخش استقبال کردند و این روند همچنان ادامه دارد. در میان علاقمندان به تولید فیلم‌های 135 ثانیه‌ای تعدادی فیلمساز صاحبنام و چهره سرشناس سینمای حرفه‌ای و سینمای کوتاه نیز دیده می‌شود."

علاقمندان به ساخت فیلم‌های 135 ثانیه‌ای جشنواره کوثر می‌توانند طرح و آثار خود را تا پایان مهرماه به نشانی دبیرخانه تهران، خیابان بهار شمالی، نبش خیابان جواد کارگر، ساختمان 203، طبقه 3، واحد 9 تحویل دهند. ضمنا شماره تماس 1ـ77624360 برای کسب اطلاعات بیشتر معرفی شده است.

سومین جشنواره فیلم کوثر به همت ستاد آیه‌های ایثار و تلاش و استانداری خراسان رضوی با همکاری معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش‌های فیلم‌های سینمایی، سینمایی ویدئویی، آثار کوتاه و مستند، مسابقه فیلمنامه‌نویسی یاس زرین، فیلم‌های 135 ثانیه‌ای و جنبی از 20 تا 23 آذرماه در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

کد خبر 563869

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha