داوود ملک زاده سردبیر بلم درباره علت درج "شماره آخر" بر روی جلد مجله به خبرنگار مهر گفت: بلم یک نشریه دانشجویی است و چون دوران دانشجویی من تمام شده دیگر سردبیر این نشریه نخواهم بود.
پاسخ وی با این جمله تکمیل شد که به احتمال زیاد بعد از او مجمع ادبیات پیام نور اردبیل مسئولیت انتشار بلم را برعهده خواهد گرفت.
ملک زاده در یادداشت سردبیر آورده است: این آخرین یادداشتی است که به عنوان سردبیر برای بلم می نویسم. این شماره به نوعی جمع بندی تمام شماره هایی است که پیش از این منتشر شده و گذشته از آوردن نمایه آثار و گردآورندگان شماره های پیشین، مروری بر "آنچه گذشت" بلم خواهم داشت.
در شماره اخیر بلم آیدین آغداشلو، ایرج صف شکن، اکبر اکسیر، شاپور جورکش، روزبه صف شکن و... مطالبی درباره آثار و خصوصیات فردی مرحوم علیرضا اسپهبند نقاش و گرافیست نوشته اند.
"زبان، دم دست ترین ماده خام خلقت گری های ادبی"، "شکل شکنی شعر"، "شاعران سه اقلیم آذری، تات، تالش"، "زبان معیار"، معرفی کتاب و شعر از دیگر بخش های شماره جدید بلم است.
"بلم" در 120 صفحه و 1200 تومان راهی کتابفروشی ها شده است.
نظر شما