۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۵

تا پایان سال ۱۴۰۳؛

طرح های مصوب سفر رئیس جمهور به خراسان رضوی به بهره برداری می‌رسد

طرح های مصوب سفر رئیس جمهور به خراسان رضوی به بهره برداری می‌رسد

مشهد ـ سرپرست دفتر فنی استانداری خراسان رضوی گفت: طرح های مصوب سفر رئیس جمهور به خراسان رضوی تا سال ۱۴۰۳ باید به بهره برداری برسند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن شریفی با اشاره به پیگیری دفتر فنی استانداری برای اجرای درست این مصوبات اظهار کرد: ۱۷۵ مصوبه با ۲۶ هزار و ۶ میلیارد تومان در این سفر به تصویب رسیده است که ۹ هزار و ۷۰۹ میلیارد تومان آن از محل اعتبارات ملی سازمان برنامه و بودجه کشور تأمین می‌شود.

سرپرست دفتر فنی استانداری خراسان رضوی افزود: وزارتخانه‌ها اعتبار برخی از طرح‌های مصوب را تأمین می‌کنند و در همین راستا مبلغ پنج هزار و ۷۳ میلیارد تومان در تعهدات وزارتخانه هاست.

وی ادامه داد: در اجرای مصوبات سفر رئیس جمهور ۲۲ طرح به مبلغ ۷۷۰ میلیارد تومان نیز از محل اعتبارت وزارت نفت در قالب مسئولیت‌های اجتماعی تأمین اعتبار شده است.

شریفی بیان کرد: هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات مصوب سفر از طریق سازوکار ماده ۵۶ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت به منظور تسریع در عملیات اجرایی طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای ملی و طرح‌های ملی استانی شده با اولویت پیشرفت فیزیکی در نظر گرفته شده است تا موجب تحرک بیشتر در اجرای مصوبات سفر و رفع دغدغه پیمانکاران و سازندگان شود.

سرپرست دفتر فنی استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: هشت هزار و ۶۴ میلیارد تومان نیز از محل سایر اعتبارات برای اجرای مصوبات سفر استانی رئیس جمهور به خراسان رضوی در نظر گرفته شده است.

وی تاکید کرد: پنج طرح از مصوبات سفر نیز با ارائه تسهیلات به مبلغ سه هزار و ۵۹۴ میلیارد تومان در نظر گرفته شده و مقرر شده است تا سه طرح نیز از طریق سرمایه گذاری بخش خصوصی به مبلغ هزار میلیارد تومان به صورت ریالی و همچنین به میزان هزار و ۳۳۴ میلیون دلار و ۴۵ میلیون یورو به صورت ارزی پیگیری شود و به اجرا برسد.

کد خبر 5643935

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ابوالفضل IR ۱۸:۵۵ - ۱۴۰۱/۰۹/۰۹
      0 0
      درعجبیم که آلودگیهای ناشی ازصنعت نفت وگازدر خانگیران سرخس مستقیما"بیشترین تاثیرات منفی و مخرب را درسلامت جسمی ساکنان،جوی واقلیمی و محیط زیست وتخریب اراضی شهرستان سرخس داشته ولی ظاهرا"کمترین میزان تخصیص اعتبارات نفتی درزمینه مسئولیت اجتماعی ازسوی استان داده شده است.چه کسی دادرس این مردم مظلوم هست؟