۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۶:۰۱

معاون توانبخشی بهزیستی اصفهان مطرح کرد؛

انتظار ۸ هزار و ۵۰۰ معلول در اصفهان برای دریافت مستمری

انتظار ۸ هزار و ۵۰۰ معلول در اصفهان برای دریافت مستمری

اصفهان- معاون توانبخشی بهزیستی اصفهان گفت: ۸ هزار و ۵۰۰ معلول واجد دریافت مستمری از سازمان بهزیستی وجود دارد که به دلیل کمبود اعتبار در لیست انتظار پرداخت مستمری ۵۰۰ هزار تومانی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید کمال صدیقی به مناسبت روز جهانی معلولان ظهر چهارشنبه در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه با اشاره به خدمات ارائه شده اظهار داشت: ۱۲۷ مرکز روزانه در سطح استان خدمات توانبخشی ارائه می‌کنند که حدود چهار هزار و۷۱۰ نفر از این خدمات استفاده می‌کنند.

وی ادامه داد: مباحث هنر درمانی در کنار توانبخشی به جد دنبال می‌شود که ۴۵ مرکز طرف قرارداد با بهزیستی هستند و در این راستا فعالیت می‌کنند.

معاون توانبخشی بهزیستی استان اصفهان با بیان اینکه ۹۹ مرکز مثبت زندگی، حدود ۲۸ هزار و ۵۶۰ پرونده از مستمری بگیران را تحت پوشش قرار دارند، گفت: در بخش شبانه ۶۵ مرکز فعالیت دارند که در کنار آنها قریب به ۴۵ مرکز ویزیت در منزل را در سطح استان به ۲ هزار و ۱۴۵ معلول خدمت‌رسانی می‌کنند.

وی ادامه داد: هزار و ۸۵۶ نفر از ضایعات نخاعی حق پرستاری را دریافت می‌کنند که ۸ هزار و ۵۰۰ نفر همچنان در انتظار دریافت قرار دارند، هزار و ۹۶۰ خانواده بیش از یک معلول در سطح استان وجود دارد که ۷۳ خانواده دو معلول و دو خانواده ۶ معلول دارند.

صدیقی خاطر نشان کرد: ۸ هزار و ۵۰۰ معلول شناسایی را شناسایی کردیم که واجد دریافت مستمری از سازمان بهزیستی هستند اما به دلیل کمبود اعتبار در لیست انتظار پرداخت مستمری ناچیز ۵۰۰ هزار تومانی قرار دارند و ۲ هزار و ۷۶۵ نفر در لیست انتظار حق پرستاری خانواده محور قرار دارند.

عدم اجرای قانون حمایت از معلولان و مطالبه از نمایندگان

مشاور استاندار در امور معلولان نیز خدمت‌رسانی به این قشر از جامعه را مستلزم همکاری و همراهی سایر نهادها دانست و افزود: نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر در استان اصفهان در بهزیستی پرونده دارند اما با توجه به اینکه نزدیک به ۱۰ درصد جامعه را معلولان تشکیل می‌دهد، آمار معلولان بیش از این تعداد است و این امر نشان می‌دهد که آنها تمایلی برای عنوان کردن معلولیت خود ندارند.

حمیدرضا رادمهر با اشاره به راه‌های تحول آفرینی در ایجاد جهانی قابل دسترس و برابر، گفت: مناسب سازی در حوزه معلولان دو بعد فیزیکی و فرهنگی دارد که بعد فرهنگی آن وزن سنگینی دارد که مشکل اصلی عدم اجرای قانون حمایت از معلولان است و باید از سوی نمایندگان مجلس پیگیری شود.

وی معتقد است که باید توانمندی معلولان در حوزه‌هایی که با هیچ امکاناتی خود را ارتقا دادند در سطح جامعه نمود پیدا کند و برای توسعه تشکل‌های معلولان نیاز به حمایت شرکت‌های بزرگ مانند فولاد، پتروشیمی و.. در قالب مسئولیت‌های اجتماعی است.

کد خبر 5644061

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha