پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۱:۰۰

با صدور دستور قضایی صورت گرفت؛

ترخیص دومین محموله ۱۶ تنی مواد اولیه تولید آنتی بیوتیک

ترخیص دومین محموله ۱۶ تنی مواد اولیه تولید آنتی بیوتیک

بندرعباس - رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: به فاصله ۱۰ روز پس از آزادسازی محموله ۱۶ تنی آنتی بیوتیک از گمرک شهید رجایی با دستور ویژه قضایی، دومین محموله ۱۶ تنی مواد اولیه آنتی بیوتیک ترخیص شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی قهرمانی بیان داشت: در راستای اجرای دستور ریاست قوه قضائیه مبنی بر ورود دستگاه قضایی به مسأله کمبود دارو و کمک و مساعدت مسئولان قضایی به دولت در امر کنترل بازار در این حوزه به فاصله ۱۰ روز پس از آزادسازی محموله ۱۶ تنی آنتی بیوتیک از گمرک شهید رجایی بندرعباس با دستور قضایی، دومین محموله ۱۶ تنی مواد اولیه آنتی بیوتیک نیز ترخیص و به صنایع داروسازی تحویل داده شد.

قهرمانی تصریح کرد: با توجه به اعلام واردکنندگان و صنایع تولید دارو، این شرکت ها با توجه به افزایش تقاضا درباره آنتی‌بیوتیک‌های خوراکی در مقطعی دچار کمبود ماده اولیه شده بودند که خوشبختانه با ورود دستگاه قضایی و صدور دستورات ویژه برای رفع موانع ترخیص محموله های موجود در گمرکات و دیگر مبادی ورودی، در حال حاضر ماده اولیه تولید این نوع آنتی‌بیوتیک‌ها ترخیص و صنایع مذکور در حال تولید این اقلام دارویی هستند.

رئیس کل دادگستری هرمزگان خاطرنشان کرد: بنابر اعلام مسئولان صنایع داروسازی، با تحویل محموله های مورد نیاز، مشکل مواد اولیه آنها برطرف شده و حدود شش میلیون واحد آنتی بیوتیک شامل ۱۵ محصول (کپسول، شربت، سوسپانسیون ها و …) در همین هفته به مقدار فراوان به داروخانه‌ها تحویل خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین ضمن قدردانی از دولت و دستگاه های متولی که در این رابطه با مسئولان قضایی همکاری لازم را داشته‌اند، افزود: خوشبختانه با ورود دستگاه قضایی به موضوع و در نتیجه عملکرد خوب دستگاه‌های اجرایی و صاحبان کالا و البته با اطلاع رسانی به موقع موضوع از طریق رسانه‌ها در ۱۰ روز اخیر، با ترخیص این محموله‌های بزرگ مواد اولیه تولید آنتی بیوتیک، بخش قابل توجهی از نیاز کشور به این اقلام دارویی برطرف شد.

قهرمانی از فعالان حوزه دارو خواست به محض برخورد با هرگونه مانع در فرآیند ترخیص و خروج مواد اولیه و دارو به دستگاه قضایی استان مراجعه کنند.

گفتنی است: سه شنبه ۱ آذر ۱۴۰۱ نیز نخستین محموله ۱۶ تنی مواد اولیه تولید آنتی بیوتیک موجود در گمرک شهید رجایی بندرعباس با اقدام به موقع دستگاه قضایی، ترخیص و پس از بارگیری به صنایع و شرکت های تولید کننده دارو ارسال شد.

کد خبر 5645554

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha