پیام‌نما

مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا * * * از مؤمنان مردانی هستند که به آنچه با خدا بر آن پیمان بستند [و آن ثبات قدم و دفاع از حق تا نثار جان بود] صادقانه وفا کردند، برخی از آنان پیمانشان را به انجام رساندند [و به شرف شهادت نایل شدند] و برخی از آنان [شهادت را] انتظار می برند و هیچ تغییر و تبدیلی [در پیمانشان] نداده اند. * * * گرچه در سایه لطف تو پریشان هستیم / ما بر آن عهد که بستیم کماکان هستیم

۱۶ مهر ۱۳۸۶، ۱۰:۲۵

1553 زندانی جرائم غیر عمد در خراسان رضوی آزاد شدند

1553 زندانی جرائم غیر عمد در خراسان رضوی آزاد شدند

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس دادگستری خراسان رضوی گفت: ‌از ابتدای تاسیس ستاد دیه این استان تاکنون یک هزار و 553 نفر از زندانیان جرائم غیر عمد و محکومیت مالی در خراسان رضوی آزاد شدند.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد حجت الاسلام محسن شریعتی شامگاه گذشته در ششمین جشن گلریزان ستاد دیه در تالار نور مشهد افزود: از این میان یک هزار و 163 نفر محکوم به پرداخت دیه و 390 نفر محکومیت مالی غیر عمد داشتند.

رئیس دادگستری خراسان رضوی با ارائه آماری از شش ماهه اول سال جاری اظهار داشت: از طریق کمک های مالی 191 زندانی مورد حمایت قرار گرفتند و آزاد شدند.

وی ادامه داد: در طول سال گذشته 288 نفر زندانی با گرفتن تخفیفی معادل هشت میلیارد و 997 میلیون ریال از شاکیان و حمایت های مالی خیرین آزاد شدند.

شریعتی خاطرنشان کرد: در حال حاضر یک هزار و 135 نفر از هم نوعان ما به دلیل محکومیت مالی ناشی از جرائم غیر عمد در زندان های خراسان رضوی به سر می برند و چشم انتظار آزادی هستند .

وی در خصوص نحوه صرف هزینه خیرین به منظور آزاد سازی زندانیان عنوان کرد: بخشی از هزینه ها به صورت پرداخت بلاعوض به شاکیان و بخش دیگر به صورت وام های قرض الحسنه در اختیار زندانیان قرار می گیرد.

کد خبر 564926

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha