پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ مهر ۱۳۸۶، ۱۱:۵۴

270 تن بذر اصلاح شده بین کشاورزان پنبه کار نیشابور توزیع شده است

270 تن بذر اصلاح شده بین کشاورزان پنبه کار نیشابور توزیع شده است

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: در راستای حمایت از تولید کنندگان با 992 نفر از پنبه کاران قرارداد کشت منعقد و یک هزار و 627 تن انواع کود شیمیایی و 270 تن بذر اصلاح شده بین کشاورزان پنبه کار توزیع شده است.

علی دهباشیان در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد اظهار داشت: کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان در مراحل تولید و تصفیه نظارت کامل دارند و به موقع راهنمایی ها و نکات توضیحی لازم را به کشاورزان ارائه می دهند.

وی افزود: چهار هزار هکتار از نوع پنبه اصلاح شده ورامین و سه هزار و 799 هکتار پنبه بومی است که میانگین تولید پنبه اصلاح شده، دو هزار و 450 کیلو گرم در هر هکتار و پنبه یومی دو هزار کیلو گرم در هر هکتار بوده که از این سطح مقدار 12هزار و 164 تن وش پنبه اصلاح شده و هفت هزار و 598 تن وش پنبه بومی برداشت خواهد شد.

دهباشیان خاطرنشان کرد: این مقدار نسبت به سال گذشته 18 درصد افزایش داشته و محصول به دست آمده در چهار کارخانه پنبه پاک کنی شهرستان تصفیه و روانه بازار مصرف می شود .

مدیر جهاد کشاورزی یاد آور شد: از پنبه تخم در کارخانه های روغن کشی شهرستان روغن خام و کنجاله استحصال که روغن خام کارخانه های تصفیه کننده روغن برای مصرف خوراکی و کنجاله به مصرف دامداری ها می رسد.

کد خبر 564984

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha