به گزارش خبرگزاری مهربه نقل از دفتراطلاع رسانی علامه محمد حسین فضل الله دربیروت، دراین تماس تلفنی علامه فضل الله از صحت حال سید عبدالعزیز که به علت بیماری ریوی دریکی از بیمارستان های تهران تحت مداوا است، مطلع شد.
درادامه علامه فضل الله و سید عبدالعزیز حکیم تحولات عراق را بررسی کردند.
ازسوی دیگرعلامه فضل الله روزگذشته هیئتی رسانه ای از ترکیه را به حضورپذیرفت و با اشاره به تجاوزات اسرائیل و حمایت غرب و به ویژه آمریکا از این رژیم گفت : ما معتقدیم که اسرائیل برای همه منطقه و آینده ملت ها خطرناک است چراکه برپایه تجاوزگری تاسیس شد و همچنان برای وقوع جنگ های ویرانگر و تسلط استراتژیکی بر منطقه دسیسه چینی می کند.
علامه فضل الله درادامه افزود: به یهودیان ازسوی اروپایی ها ونازی ها ظلم شد.همچنانکه دیگران نیز مورد تعرض ظلم اروپایی ها ونازی ها قرارگرفتند. اما چرا آنان می خواهند ملت های ما و در راس آن ملت فلسطین غرامت این ظلم را بپردازند و عجیب تر اینکه غرب که در سیاست های خود لائیک است، دولت اسرائیل را در فلسطین با صفت دولتی یهودی می خواند که به این ترتیب غرب با فلسفه خود مبنی بر رد دین به عنوان اساس تشکیل یک کشور درتضاد است.
علامه فضل الله درادامه تاکید کرد: ما و به ویژه کشورهای مجاور با رژیم صهیونیستی باید دربرابر این حمایت نا محدود غرب و به ویژه آمریکا از اسرائیل هوشیار باشیم و به عنوان مسلمان نباید از سیاست جهان دور بمانیم.
علامه فضل الله تصریح کرد: مسلمانان و اعراب باید برای ایجاد راه حل هایی با هدف حل مسائل اصلی خاورمیانه به ویژه برای آنچه که در عراق، سومالی، سودان و افغانستان می گذرد، تلاش کنند و به دیگران به ویژه آمریکایی ها برای پیچیده کردن امور یا حل این امور فرصت دخالت ندهند.
این عالم برجسته لبنان درپاسخ به پرسشی درباره مسئله عراق گفت: این کشوربا مشکل سنی وشیعه مواجه نیست. بلکه اشغالگری علت اصلی بروزحوادث کنونی درعراق است و عقب نشینی آمریکا زمینه بازگشت آرامش و ثبات به عراق را فراهم می سازد.
نظر شما