پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۷ مهر ۱۳۸۶، ۱۵:۵۱

میدان ورودی بردسکن ایمن سازی شد

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس اداره راه و ترابری شهرستان بردسکن گفت: میدان ورودی این شهر که از نقاط پر حادثه در راه های استان است، ایمن سازی شد.

حسین شیر محمدیان در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد اظهار داشت: طرح اصلاح و ایمن سازی میدان ورودی بردسکن در قالب طرح حذف و اصلاح نقاط پر حادثه در راه های کشور یکی از پروژه هایی بود که از مدتی پیش در دستور کار اداره راه و ترابری شهرستان بردسکن قرار داشت.

وی افزود: برای اجرای این پروژه دو دهانه پل چهار متری تعریض شد و 200 متر از محور نیز عملیات جدول کاری صورت گرفت.

شیرمحمدیان حجم عملیات خاکی این پروژه را یک هزار و 750 متر مکعب و حجم عملیات آسفالتی را 400 متر مکعب اعلام و خاطرنشان کرد: اعتبار این پروژه یک میلیارد ریال است.

کد خبر 565644

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha