پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ آذر ۱۴۰۱، ۸:۵۹

رضایی اعلام کرد؛

خانواده‌های شاهد و ایثارگر در اولویت اعزام به حج هستند

 خانواده‌های شاهد و ایثارگر در اولویت اعزام به حج هستند

خانواده‌های شاهد و ایثارگری که در کاروان‌های حج تمتع سال ۱۳۹۹ ثبت‌نام شده‌اند، اولویت امسال اعزام به حج هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین شورای حج تمتع و کاروان ایثارگران ویژه سال ۱۴۰۲ در دفتر سازمان حج و زیارت برگزار شد.

اکبر رضایی معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت در این نشست ضمن اعلام رضایت از کیفیت اجرای حج سال ۱۴۰۰ با توجه به زمان کم و فشردگی امور، گفت: برای سال آتی با توجه به برداشتن پروتکل‌های زمان کرونا توسط وزارت حج عربستان، حج تمتع به روال قبل از کرونا و با حضور حجاج داخلی و خارجی برگزار خواهد شد و اواخر دی ماه آغاز فرایند ثبت‌نام در کاروان‌ها و عملیات داخلی خواهد بود.

وی افزود: سهمیه‌های ایثارگران نیز طبق قانون و روال قبل ۵۰۰۰ نفر خواهد بود، لذا برای برگزاری حج تمتع سال ۱۴۰۲ شرایط خاصی تاکنون اعلام نشده است و خانواده‌های شاهد و ایثارگری که در کاروان‌های حج تمتع سال ۱۳۹۹ ثبت‌نام شده‌اند، اولویت امسال اعزام به حج هستند.

سید مستجاد حسینی مدیرکل امور ورزشی و اردویی بنیاد شهید نیز در این نشست گزارشی از برگزاری حج تمتع و کاروان ویژه جانبازان و سهمیه حج استان‌ها ارائه داد و گفت: ارتقای ابعاد فرهنگی این سفر معنوی در اولویت برنامه‌های معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد قرار دارد و با توجه به پیش ثبت‌نام‌های انجام شده آمادگی انتخاب افراد واجد شرایط در موعد مقرر وجود دارد.

کد خبر 5661246

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha