پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۸ مهر ۱۳۸۶، ۱۲:۰۱

با حضور شهردار تهران؛

اولین همایش مربیان بهداشت مدارس 24 مهرماه برگزار می شود

اولین همایش مربیان بهداشت مدارس 24 مهرماه برگزار می شود

مدیرکل سلامت شهرداری تهران از برگزاری اولین همایش مربیان بهداشت مدارس در 24 مهرماه با حضور شهردار تهران در تالار فرهنگ خبر داد.

دکتر عباس استاد تقی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این همایش در راستای توجه ویژه شهرداری تهران به بهداشت  مدارس و سلامت دانش آموزان برگزار می شود و در آن مدیران مدارس ، مربیان بهداشت و مسئولان آموزشی مربوطه حضور خواهند داشت.

وی تصریح کرد: آموزش مربیان بهداشت، انتقال مفاهیم آموزشی در زمینه بهداشت و سلامت به اولیاء ، ارتقای سطح بهداشت و سلامت و سالم سازی محیط مدارس از جمله اهدافی است که شهرداری در خصوص بهداشت و سلامت مدارس دنبال می کند.

کد خبر 566363

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha