پیام‌نما

تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ * * * آن سرای [پرارزش] آخرت را برای کسانی قرار می دهیم که در زمین هیچ برتری و تسلّط و هیچ فسادی را نمی خواهند؛ و سرانجام [نیک] برای پرهیزکاران است. * * كه خود ملك عقبى كسى را سزد / كه او از فساد و عُلُو دم نزد

۳ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۴۳

استاندار کردستان:

پژوهش‌ها باید در خدمت حل مسائل کردستان قرار گیرند

پژوهش‌ها باید در خدمت حل مسائل کردستان قرار گیرند

سنندج- استاندار کردستان گفت: در دولت سیزدهم تمرکز بر روی مهارت آموزی و آموزش‌های کاربردی است و پژوهش‌ها باید در خدمت حل مسائل کردستان قرار گیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا عصر شنبه در مراسم تجلیل از پژوهشگران و کارآفرینان دانشگاه جامع علمی کاربردی کردستان در سنندج اظهار کرد: توجه به مسائل پژوهشی و یادگیری مهارت‌های کاربردی حدود دو دهه است با تاکید رهبر معظم انقلاب در حال پیمودن مسیر جدی‌تری است و دولت سیزدهم نیز در این راستا قدم بر می‌دارد.

وی افزود: اعتقاد من این است که باید پژوهش‌ها بتوانند گره از مشکلات استان بگشایند و در حل مسائل استان کاربرد داشته باشند.

استاندار کردستان خاطر نشان کرد: در کردستان به دنبال ایجاد یک سازوکار منسجم برای همکاری میان دانشگاه‌ها و مجموعه‌های اقتصادی و صنعتی هستیم تا در حوزه‌های مختلف قدم‌های مؤثری برداریم.

زارعی کوشا افزود: با تجهیز منابع و ایجاد هماهنگی توانستیم در ۹ ماهه امسال بیش از ۳۴ هزار شغل و فراتر از تعهدات اشتغال خود شغل ایجاد کنیم.

کد خبر 5664174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha