محمود جمشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: شورای بهداشت شهر مشهد در حمایت از عملیات های مرتبط با اجرای جمع آوری فاضلاب مشهد بسیار جدی تر باید وارد عمل شود.
وی خاطرنشان کرد: هر چند بحث فاضلاب های صنعتی و خارج شهری به ما باز نمی گردد اما در اجرای پروژه های جمع آوری این فاضلاب ها نیازمند اعتبارات کافی هستیم.
معاون سیاسی انتظامی فرمانداری مشهد عنوان کرد: برای جلوگیری از استفاده از پساب های فاضلابی در آبیاری سیفی جات مشهد نیازمند همکاری کلیه متولیان هستیم تا در سال آینده با محصولاتی که شبهه آلودگی غذایی دارد مواجه نشویم.
این مقام مسئول با اشاره به سکونت 60 درصد جمعیت استان در حوزه شهر مشهد خاطر نشان کرد: متاسفانه 64 درصد فعالیت های صنعتی در این شهر صورت می گیرد که با این وضعیت تصفیه خانه شهر مشهد با مشکلات عدیده ای روبروست و سلامت آب این شهر در خطر است.
وی خاطر نشان کرد: به دلیل نبود یک متولی خاص نمی توان تبعات مشکل آلودگی آب را به یک سازمان نسبت داد بنابراین کلیه سازمان های مرتبط با سلامت مردم باید نسبت به این امر اهتمام ورزند.
جمشیدی با تاکید بر برخورد جدی و شدید قوه قضاییه با متخلفان و مجریان آلودگی آب مشهد عنوان کرد: ادره بهداشت باید طبق ماده 14 قانون مواد خوردنی و آشامیدنی در شناسایی این محصولات اقدام نماید و محصولات غیر بهداشتی و نا سالم معدوم شود و از کشت آن قاطعانه جلوگیری به عمل آورد.
نظر شما