پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ دی ۱۴۰۱، ۱۱:۳۹

مسئول هنرهای نمایشی حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد:

نمایش «مادرم زری سر زا رفت» به جشنواره تئاتر منطقه‌ای راه یافت

نمایش «مادرم زری سر زا رفت» به جشنواره تئاتر منطقه‌ای راه یافت

یاسوج_ مسئول هنرهای نمایشی حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد گفت: نمایش «مادرم زری سر زا رفت» به جشنواره منطقه‌ای تئاتر بوشهر راه یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر آئین صبح پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران، افزود: نمایش «مادرم زری سر زا رفت» به نویسندگی محمود خرم آزادی و کارگردانی داود پارسا تولید انجمن هنرهای نمایشی کهگیلویه و بویراحمد، اداره فرهنگ و ارشاد گچساران و حوزه هنری استان در جشنواره تئاتر منطقه‌ای بوشهر اجرا می‌شود.

وی ابراز داشت: در نمایش «مادرم زری سر زا رفت» بازیگرانی همچون داود پارسا، شکوفه عاشوری، راضیه فصیح، محمد دشتی، ابوالفضل پارسا، احمد فرهادی، سمانه منصورآبادی، داود هاشمی، مجتبی توکلی، محمد اسدی و مهدی حسینی حضور دارند.

مسئول واحد نمایش حوزه هنری استان تصریح کرد: سایر عوامل نمایش «مادرم زری سر زا رفت» طراح صحنه داود پارسا، طراح لباس راضیه فصیح، دستیار کارگردان احسان جابر زاده، طراح و اجرای نور و موسیقی محمد رضایی و اجرای دکور داود هاشمی هستند.

وی با اشاره به خلاصه این نمایش اظهار کرد: وارث تنها فرزند جهان به جنگ می‌رود و در عملیات کربلای چهار شهید می‌شود و جهان بعد از مدتی به دنبال وارث به مناطق جنگی می‌رود و هیچ اطلاعی از وارث پیدا نمی‌کند و خودش هم دچار موج انفجار می‌شود وجهان ناامید به خانه برمی‌گردد و هنوز چشم انتظار تنها وارثش مانده است.

کد خبر 5674198

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha