سعید عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر در زنجان افزود: ۳۰میلیارد ریال این خسارت مربوط به ساختمانهای دولتی و عمومی، ۱۰میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال مربوط به واحدهای مسکونی، تجاری و صنعتی و وسایط نقلیه و ۱۹۶ میلیارد و ۵۰۸میلیون ریال نیز در بخش دام و کشاورزی بوده است.
وی با عنوان اینکه باید اعتبارات ستادهای حوادث غیرمترقبه ها در زمان مقرر به این ستادها اختصاص یابد، یادآور شد: تاکنون اعتباری به ستادهای حوادث غیرمترقبه اختصاص داده نشده است.
عباسی حجم عمده خسارات وارده آمده در شش ماه اول سال جاری را در بخش دام و کشاورزی عنوان کرد و گفت: کشاورزان و دامداران باید نسبت به بیمهکردن محصولات خود در برابر حوادث غیرمترقبه اقدام کنند.
وی تاکید کرد: تحت پوشش قراردادن محصولاتی که محدودیت پوشش بیمهای ندارند باید توسط کشاورزان جدی گرفته شود.
دبیر ستاد حوادث غیرمترقبه استان زنجان در ادامه با تاکید بر این مطلب که با برنامهریزی و مدیریت مناسب میتوان اثرات ناشی از بلایای طبیعی را در حد مطلوبی کاهش داد، افزود: حضور به موقع و برنامهریزی شده در مناطق آسیب دیده ناشی از حوادث و سوانح غیرمترقبه در نجات جان انسانها و کاهش میزان خسارات مالی حایز اهمیت بوده و ازجمله اولویتهای کاری ستاد حوادث غیرمترقبه استان زنجان است.
عباسی سرعت عمل در امر امداد و کمک رسانی از سوی دستگاههای ذیربط نیز در کنترل بحرانهای ناشی از بلایای طبیعی بسیار مهم دانست و ادامه داد: هر چه فاصله زمانی جهت امدادرسانی به مصدومان کاهش یابد تلفات جانی و میزان خسارات مالی ناشی از صدمات وارده نیز کمتر خواهد شد.
وی با تاکید بر ضرورت آمادگی کامل نیروهای عملکننده جهت امدادرسانی در مواقع بحرانی افزود: حادثه هیچگاه خبر نمیکند و باید همیشه آمادگی خود را جهت حضور درعرصه و جلوگیری از زیادشدن تلفات جانی و خسارات مالی ناشی از بلایای طبیعی، حفظ و تقویت کرد.
نظر شما