پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ مهر ۱۳۸۶، ۱۱:۴۵

به دولت بوش ابلاغ شد؛

شروط ترکیه برای منصرف شدن از حمله به شمال عراق

شروط ترکیه برای منصرف شدن از حمله به شمال عراق

دولت ترکیه در دیدار با فرستادگان دولت آمریکا تاکید کرده است که در صورتی از حمله به شمال عراق برای پیگرد عناصر حزب کارگران کردستان منصرف خواهد شد که شش خواسته آنکارا با پاسخ مثبت واشنگتن روبرو شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه العربیه، مقامهای ترکیه در دیدار با دو نماینده اعزامی از سوی آمریکا به آنکارا، شش خواسته خود را به این شرح اعلام کرده اند:

1- تسلیم برخی از رهبران حزب کارگران کردستان(پ.ک.ک) به آنکارا

2- بسته شدن دفاتر پ.ک.ک در شمال عراق و بغداد

3- تحویل برخی شخصیتهای بلندپایه در اداره محلی کردستان عراق که از سوی آنکارا به حمایت مالی و تسلیحاتی از پ.ک.ک متهم هستند.

4- مسدود شدن دارایی های حزب کارگران در آمریکا و اروپا

5- تحقیق درباره چگونگی دستیابی حزب کارگران به سلاح های آمریکایی که آنکارا بر کشف این سلاح ها از سوی نظامیان ترک تاکید کرده است.

6- توقف فعالیت شرکتهایی در شمال عراق که به گفته مقامهای ترک به حمایت مالی از حزب کارگران مشغول هستند.

مقامهای آمریکایی روز گذشته تلاشها و رایزنی های خود را برای منصرف کردن ترکیه از دست زدن به اقدام نظامی علیه حزب کارگران کردستان در شمال عراق آغاز کردند. 

"دانیل فرید" مشاور وزیرخارجه آمریکا پس از دیدار با مقامهای ترک در آنکارا خاطر نشان کرد: "دولت و مردم ترکیه به طور جدی در حال ارزیابی همه گزینه های خود هستند."

 اما " رجب طیب اردوغان" نخست وزیر ترکیه در یک جمع سیاسی در استانبول روز گذشته از پارلمان کشورش خواست تا هفته آینده به اتفاق آراء به " اعلام اتحاد و انسجام علیه آشوبگران کرد" و " سازمان تروریستی آنها( پ ک ک) " رای دهند.

کد خبر 567856

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha