به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز به منظور اجرای بند الف ماده 49 قانون برنامه چهارم توسعه و ماده 103 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، به سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور اجازه دادند برای موسسات آموزشی و پژوهشی که تا کنون فاقد ردیف مستقل بوده اند، به تصویب شورای گسترش آموزش عالی و پیشنهاد هر یک از وزارتخانه های علوم یا بهداشت در سال 1386 ردیف بودجه مستقل ایجاد کند.
همچنین اعتبار مورد نیاز هر ردیف متناسب با جمعیت دانشجویی هر موسسه و بر اساس بودجه سرانه دانشجویی، توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور از اعتبارات دانشگاه ها کسر و در ردیف ایجاد شده منظور می شود.
همچنین موسسات آموزش عالی پژوهشی وابسته به سایر دستگاه های اجرایی پس از تصویب شورای گسترش آموزش عالی وزارتخانه های مذکور حسب موضوع مشمول این قانون می شوند.
نظر شما