پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۲ مهر ۱۳۸۶، ۱۵:۳۵

تراکم جمعیت در استان تهران 17 برابر کل کشور است

تراکم جمعیت در استان تهران 17 برابر کل کشور است

استاندار تهران گفت: تراکم جمعیت در هر کیلومتر مربع 43 نفر است این درحالی است که تراکم جمعیت در استان تهران 713 نفر است.

به گزارش خبرنگارمهر ، دکتر کامران دانشجو در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که صبح امروز در فرمانداری شهرستان ری برگزار شد ، افزود: سرانه استان تهران در تمام زمینه ها از سرانه های کشوری پائین تر است ، تراکم جمعیت در هر کیلومترمربع 43 نفر است این درحالی است که تراکم جمعیت در استان تهران 713 نفر است.

وی خاطر نشان کرد: این تراکم جمعیت تقریبا 17 برابرمیانگین کل کشور است و این امر بزرگترین محرومین محسوب می شود.

استاندار تهران گفت: استان تهران به یک نگاه ویژه نیاز دارد و باید یکپارچه دیده شود ، هرگاه بخواهیم شهر تهران را جدا از شهرهای دیگر در نظر بگیریم به بیراهه رفته ایم.

دانشجو افزود: نگاه ویژه از نظر ماه اعتبار و پول نیست بلکه سطوح مدیریتی است که نیاز به بازنگری دارد، البته این بازنگری صورت گرفته و آن را به هیات دولت فرستاده ایم و امیدواریم هرچه زودتر تصویب و ابلاغ شود.

وی اظهار داشت: در استان تهران در سالهای گذشته مازاد درآمد نداشتیم ولی در سال گذشته 25 میلیارد تومان و در سال جاری نیز 60 میلیارد تومان مازاد درآمد داشتیم.

استاندار تهران گفت: از نظر اختیارات، با وجودیکه استانداران سابق در زمان تصدی مدیریتی خود گلایه هایی در خصوص دخالت وزارت خانه ها در امور استان تهران داشته اند اما هم اکنون کمترین دخالت در امور استان انجام می شود و استان کاملا در اختیار استانداری بوده است.

دانشجو درخصوص شایعاتی مبنی بر حذف فرمانداری ری و شمیرانات، افزود: نمی دانیم منشاء این شایعات کجاست و در استانداری تهران چنین چیزی مطرح نیست.

وی گفت: شاید این شایعات به طرحی که توسط مشاور شهردار تهران در شورای عالی معماری و شهرسازی در خصوص حریم تهران مطرح شده بود ، بازگردد که در این طرح شهرستانهای ری ، شمیرانات و بخشی از شهریار مد نظر قرارگرفته بود.

وی گفت: استانداری تهران مغایرتهای قانونی این طرح را اعلام کرده و تا رفع این مغایرتها ، این طرح اجرایی نخواهد شد. 

کد خبر 568064

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha