به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، سید جواد جعفری عصر امروز در حاشیه برپایی طرح بزرگ کتابخوانی در پارک های مشهد اظهار داشت: به سهولت قرار گرفتن کتاب ها در اختیار علاقمندان و قرار ندادن هیچ گونه امانتی در نزد کتابدار از مزایای این طرح است که افراد را بیشتر به سمت خود مجذوب می کند.
جعفری با اشاره به ابتکاراتی که در این طرح اجرا شده است، افزود: اگر در بوستان ها ارائه کتاب متناسب با نیاز مخاطب باشد و اجازه بدهیم آنها نیازهای خود را در زمینه های مختلف اعلام کنند این طرح با استقبال بیشتری مواجه می شود.
وی با اشاره به روحیات مردم مشهد خاطرنشان کرد: مردم مشهد افرادی با نشاط هستند که به موضوعات فرهنگی و پژوهشی علاقه نشان می دهند بنابراین باید از این فرصت استفاده کرد و گام های با ارزشی در جهت ارتقا و نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی برداشت.
جعفری عنوان کرد: کیفیت بخشیدن به آثار و اهمیت دادن به سلیقه های مختلف در زمینه های گوناگون از مواردی است که در جهت ارتقا فرهنگ موثر است.
وی با اشاره به این که کتابخوانی برای رشد فکری موثر است، ادامه داد: یک جامعه اگر بخواهد به پیشرفت برسد نیازمند رشد فکریست که این رشد با تحقیق، مطالعه و پژوهش های بسیار امکان پذیر است و این امر تنها با اهمیت دادن به فرهنگ کتابخوانی محقق می شود.
نظر شما