پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۳ مهر ۱۳۸۶، ۱۲:۲۶

ادعای ارتش آمریکا:

القاعده را در عراق زمین گیر کرده ایم!

القاعده را در عراق زمین گیر کرده ایم!

ارتش آمریکا در حالی مدعی پیروزی خود بر شبکه القاعده در عراق شده است که همچنان حملات تروریستی علیه مردم بیگناه عراق ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه واشنگتن پست نوشت : ارتش آمریکا بر این باور است که با تلاشهای مخرب و شاید برگشت ناپذیر القاعده در عراق در ماه های اخیر برخورد کرده و همین امرسبب شده تا ژنرالهای آمریکایی اعلام کنند که بر این گروه پیروز شده اند.

اما همچنانکه کاخ سفید و فرماندهان نظامی آن مرحله بعدی جنگ را مد نظر دارند؛ مقامهای دیگر علیه چنین اعلامیه ای که آن را بی موقع می دانند، هشدار داده اند،زیرا می تواند مشکلات راهبردی و سیاسی را برای آمریکا درپی داشته باشد.

این ادعا که آمریکا، القاعده را زمین گیر کرده، می تواند انتقادهایی را در پی داشته باشد مبنی بر اینکه جنگ عراق به یک جنگ داخلی تبدیل شده که نیروهای آمریکایی نباید در آن شرکت کنند. همچنین جامعه اطلاعاتی و برخی در خود ارتش آمریکا نگران دست کم گرفتن دشمنی هستند که در گذشته برگشت پذیری زیادی را از خود نشان داده است.

یک مقام ارشد اطلاعاتی درباره پیروزی بر القاعده گفت :" به نظر من (اعلام این پیروزی) در این مرحله زودهنگام است."

وی افزود: با وجود دستاوردهای اخیر آمریکا، اما القاعده این توانایی را حفظ می کند تا تعجبها را با حملات فاجعه بارخود برانگیزد."

به نوشته این روزنامه، درمواردی همچون پس از مرگ "ابومصعب الزرقاوی " سرکرده القاعده در یک حمله هوایی آمریکا، نه تنها ثابت شد که خوش بینی های زودهنگام آمریکا بی اساس بوده، بلکه پس از آن عملیاتهای گسترده ای از سوی این سازمان شبه نظامی انجام شد.

این در حالی است که کاخ سفید اخیرا در گزارشی اعلام کرد که شبکه تروریستی القاعده همچنان در تلاش برای دستیابی به سلاح های کشتار جمعی است.

کد خبر 568382

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha