پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ دی ۱۴۰۱، ۷:۲۲

استاندار مرکزی:

دولت سیزدهم در خصوص انرژی‌های تجدیدپذیر برنامه ویژه‌ای دارد

دولت سیزدهم در خصوص انرژی‌های تجدیدپذیر برنامه ویژه‌ای دارد

اراک- استاندار مرکزی گفت: دولت سیزدهم در خصوص انرژی‌های تجدیدپذیر برنامه ویژه‌ای دارد و استان مرکزی بخش قابل توجهی از اجرای این برنامه را متعهد شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص‌الائمه عصر چهارشنبه در نشست مشترک کارگروه کاهش آلودگی هوا و گرد و غبار استان مرکزی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای کاهش آلودگی هوا و جلوگیری از مازوت سوزی اظهار داشت: اقدامات متعددی در سال جاری برای قطع یا کاهش مازوت‌سوزی صورت گرفت که از جمله پس از سفر رئیس جمهور، مطالبه مردم و مسئولین استان و شهرستان به صورت جدی پیگیری شد.

وی افزود: جلسه اختصاصی با رئیس جمهور در نهاد ریاست جمهوری، یک جلسه در هیئت دولت مسئله تبیین شد، ۲ جلسه با ریاست سازمان حفاظت محیط زیست، چند ملاقات با وزیر نفت و نیرو انجام شد و برخی مسئولان سیاسی استان نیز پیگیری‌های ارزشمندی انجام دادند اما در نهایت به علت استمرار ناترازی در برق، گاز و سوخت این امر محقق نشد و دستمان در مهار آلایندگی خالی ماند.

استاندار مرکزی با اشاره به شرایط نیروگاه بیان کرد: وضعیت و روند تأمین و مصرف گاز کشور این روزها برای همگان واضح است و امکان تزریق گاز به هیچ‌کدام از نیروگاه‌های کشور در این دوره وجود نداشت و از کنترل استان نیز خارج بود.

وی افزود: از سال ۹۱ به طور متوسط هر ساله حدود ۱۰ میلیارد مترمکعب مصرف گاز در کشور افزایش یافته است و از حدود ۱۵۱ میلیارد مترمکعب در سال ۹۱ به تدریج افزایش یافته و در سال ۹۹ به ۲۳۲ میلیارد مترمکعب، در سال گذشته به ۲۳۸ میلیارد مترمکعب افزایش یافت و امسال به احتمال زیاد به ۲۵۰ میلیارد مترمکعب می‌رسد.

مخلص الائمه افزود: در خصوص نیروگاه شازند، اگر راهی برای فیلتر آن نباشد بهتر آن است که تعطیل یا با نیروگاه پیشرفته جایگزین شود.

استاندار مرکزی تأکید کرد: دولت سیزدهم در خصوص انرژی‌های تجدیدپذیر برنامه ویژه‌ای دارد و استان مرکزی بخش قابل توجهی از اجرای این برنامه را متعهد شده است.

وی با اشاره به اینکه دولت در گام نخست، چهار هزار مگاوات برق خورشیدی و در میان‌مدت ۱۰ هزار مگاوات هدف‌گذاری کرد، گفت: در استان مرکزی از برنامه چهار هزار مگاواتی، ۷۰۰ مگاوات را متعهد است و هم‌اکنون بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور در این استان مراحل پایانی ساخت را می‌گذارند و بزرگترین کارخانه تولید تجهیزات نیروگاه‌های خورشیدی نیز در استان مرکزی است که ظرفیتی مهم به شمار می‌رود.

مخلص‌الائمه بیان کرد: استان مرکزی اولین استانی است که ستاد توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر را تشکیل داده و امید است بیش از تعهد مورد نظر در این بخش کار شود.

وی خاطر نشان کرد: این ادعا که نیروگاه‌ها پنج درصد از سهم آلایندگی را دارند، حداقل در خصوص اراک و شازند، ادعای بی‌پایه‌ای است.

کد خبر 5686346

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha