پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۳۰

رئیس اداره مخاطرات جهاد کشاورزی گلستان:

۴۵ درصد گلخانه های بزرگ‌ مقیاس گلستان از مدار مصرف گاز خارج شدند

۴۵ درصد گلخانه های بزرگ‌ مقیاس گلستان از مدار مصرف گاز خارج شدند

گرگان- رئیس اداره بحران و کاهش مخاطرات سازمان جهاد کشاورزی گلستان گفت: از مجموع ۱۸۰ واحد گلخانه‌ای بزرگ مقیاس گلستان، شرایط دوگانه سوز شدن ۴۵ درصد واحدها فراهم شده و مصرف گاز ندارند.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر مهردلی ظهر جمعه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: ۱۸۰ واحد گلخانه‌ای بزرگ مقیاس در گلستان وجود دارد که در ۸۱ واحد آن معادل ۴۵ درصد شرایط دوگانه سوز فراهم و از مدار مصرف گاز خارج شدندو

رئیس اداره بحران و کاهش مخاطرات سازمان جهاد کشاورزی گلستان افزود: با کاهش دما و برودت هوا از ۱۰ روز گذشته تاکنون ۹۹۶ واحد گلخانه، نانوایی و مرغداری استان با دریافت سوخت جایگزین از مدار شبکه گاز سراسری خارج شد.

وی ادامه داد: این واحدها بر اساس مصوبه مدیریت بحران گلستان و حسب دستور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مبنی بر دوگانه سوزکردن واحدهای تولیدی بخش کشاورزی با تأمین و تحویل سوخت جایگزین مورد نیاز از شبکه سراسری گاز خارج شدند.

مهردلی افزود: گلستان دو هزار و ۳۲۹ واحد خبازی دارد که هزار و ۲۲۲ واحد آن مجهز به مشغل دوگانه سوز بوده و در چند روز اخیر با توجه به افت فشار گاز و نیاز به مدیریت مصرف‌، با در اختیار قرار گرفتن گازوئیل به عنوان سوخت جایگزین، ۷۵۰ واحد نانوایی مصرف گاز خود را متوقف کردند.

کد خبر 5687182

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha