پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ مهر ۱۳۸۶، ۸:۲۹

"سمند" برگزیدگان جشنواره فیلم فجر کجاست؟

"سمند" برگزیدگان جشنواره فیلم فجر کجاست؟

پس از گذشت حدود هشت‌ماه از برگزاری جشنواره بیست و پنجم فیلم فجر، خودرو سمند برگزیدگان این رویداد فرهنگی هنری هنور تحویل صاحبان اصلی آنها نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، موضوع اهدا سمند به برگزیدگان جشنواره فیلم فجر پارسال از یک ماه مانده به برگزاری جشنواره آغاز شد که وزیر وقت صنایع به درخواست وزیر ارشاد اعلام کرد این وزارتخانه در تامین بخشی از هزینه‌ها و جوایز جشنواره همکاری می‌کند. سپس نامه وزیر صنایع به سه شرکت ملی صنایع مس، صنایع خودروسازی سایپا و صنایع خودروسازی ایران خودرو ابلاغ شد.

وزیر سابق صنایع به برندگان جشنواره فیلم فجر قول "سمند" داده بود

پس از اتمام جشنواره و اعلام جوایز شامل 9 دستگاه سمند و 9 دستگاه پراید، شرکت خودروسازی سایپا پرایدها را در مراسمی ویژه در روز ولادت امام علی (ع) به برگزیدگان تحویل داد، اما شرکت ایران خودرو به وعده خود عمل نکرد. علیرضا رضاداد مدیر عامل سابق فارابی در مراسم اهداء پرایدها اظهار امیدواری کرد سمندها نیز روز عید مبعث به برگزیدگان اهدا شود. در همان ایام برخی برگزیدگان جشنواره در اعتراض به اهدا نشدن جوایز خود قصد صدور بیانیه داشتند که به دلایلی انتشار آن منتفی شد.

با پیگیری از دفتر جشنواره فیلم فجر مشخص شد سمندهای برگزیدگان قرار بود روز عید مبعث تحویل شود، اما دفتر جشنواره در این زمینه هیچ توضیح دیگری نداد. این دفتر در توضیح موضوع اعلام کرد با پیگیری های انجام شده پس از تعطیلات تابستانی مدیران ایران خودرو و تصمیم هیئت مدیره این شرکت موضوع حل و فصل خواهد شد. از طرفی در اختتامیه جشنواره بیست و پنجم تهیه‌کننده و کارگردان "روز سوم" جوایز خود را شامل دو دستگاه سمند به یک سردار شهید و یک جانباز اهدا کردند.

با این وجود در مراسمی که از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران انقلاب اسلامی برای تقدیر از دست‌اندرکاران فیلم "روز سوم" برگزار شد، برای اهدا دو دستگاه خودرو مذکور از خانواده سردار شهید و جانباز یادشده دعوت به عمل آمد تا در این مراسم حضور یابند، اما در آن زمان نیز خودروها از سوی شرکت ایران خودرو تحویل برگزیدگان نشده بود. حال نکته در ارزش و تقدس شهداست که باید بازیچه دو دستگاه سمند شود.

تمام اینها در حالی است که جوایز سمند برگزیدگان بیست و چهارمین جشنواره فیلم فجر در مراسمی با حضور برگزیدگان از جمله ابراهیم حاتمی‌کیا، اصغر فرهادی، مونا زندی حقیقی، پرویز پرستویی و ... در کارخانه ایران خودرو برگزار شد و برندگان سوار بر خودروهای اهدایی به خانه‌هایشان رفتند.

کد خبر 568956

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha