۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۴۶

احداث بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور با سرمایه‌گذاری فولادمبارکه

احداث بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور با سرمایه‌گذاری فولادمبارکه

اصفهان- مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه از برگزاری آیین کلنگ‌زنی و آغاز ساخت بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور، با ظرفیت ۶۰۰ مگاوات و با سرمایه‌گذاری گروه فولادمبارکه در پایان هفته جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدیاسر طیب‌نیا اظهار کرد: این نیروگاه در زیربنایی به وسعت ۱۲۰۰ هکتار و در طول سه سال با استفاده از پیمانکاران داخلی ساخته می‌شود و تا پایان سال آینده حدود ۱۰۰ مگاوات از آن به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه فولاد مبارکه به دنبال توسعه صنعت سبز در کشور است، افزود: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده احداث این نیروگاه می‌تواند از انتشار ۸۱۰ هزار تن دی‌اکسید کربن در سال جلوگیری کند.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه تاکید کرد: با توجه به شرایط آلودگی هوا در کشور، این روش بهترین گزینه جایگزین برای نیروگاه‌هایی با راندمان پایین بوده که بسیاری از کشورهای دنیا نیز به احداث چنین نیروگاه‌هایی روی آورده‌اند؛ با در نظر گرفتن ظرفیت این نیروگاه، ۳۵۰ میلیون متر مکعب گاز در سال صرفه‌جویی می‌شود.

احداث بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور با سرمایه‌گذاری فولادمبارکه

وی ادامه داد: اجرای این پروژه برای بیش از ۶۰۰ نفر در زمان ساخت و ۷۰ نفر در زمان بهره‌برداری به صورت مستقیم اشتغال‌زایی خواهد داشت. همچنین با توجه به اینکه بسیاری از تجهیزات این نیروگاه از تولیدکنندگان داخلی تأمین می‌شود شاهد اشتغال‌زایی غیرمستقیم و رونق صنعت برق کشور در حوزه تجدید پذیر خواهیم بود.

طیف نیا تاکید کرد: هم‌اکنون ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی کل کشور، حدود ۴۵۰ مگاوات است و این در حالی است که این پروژه به تنهایی ۶۰۰ مگاوات، انرژی تجدید پذیر به برق خورشیدی کشور اضافه می‌کند که البته با توجه به مطالعات و برنامه‌ریزی‌های انجام شده، امکان توسعه ظرفیت این نیروگاه تا ۱۰۰۰ مگاوات نیز وجود دارد.

وی ادامه داد: آئین آغاز به ساخت این نیروگاه در شرق اصفهان و با سرمایه‌گذاری اولیه ۱۶ هزار و ۴۵۰ میلیارد تومان و با حضور معاون وزیر نیرو و برخی از دیگر مسئولان کشور انجام خواهد شد؛ البته این پروژه، تنها سرمایه‌گذاری فولاد مبارکه در این زمینه نیست و برای کاهش وابستگی به شبکه، نیروگاه ۹۱۴ مگاواتی سیکل ترکیبی فولاد مبارکه در حال احداث است که بیش از ۶۰ درصد پیشرفت داشته و در سال آینده دو واحد گازی جمعاً به ظرفیت ۶۱۴ مگاوات وارد مدار می‌شود.

کد خبر 5692251

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • فعال برق خورشیدی IR ۰۲:۵۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۶
      2 1
      باتوجه به افزایش کیفی پنلهای جدید که حتی در هوای ابری توان تولید انرژی دارند و اینکه هزینه نگهداری برق دائمی خورشیدی از تمام روشهای تولید غیراز برق دولتی یارانه ای کمتر است با فرهنگ سازی میتوان بالاترین بهره وری را داشته باشیم .متاسفانه مخالفین توسعه انرژی خورشیدی به این مقوله اشراف ندارند
    • عبدالمعبود پیرمرادیان IR ۱۹:۴۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۶
      1 0
      ساخت نیروگاه خورشیدی با وجود مصرف زیاد برق در فولاد بسیار عالیست من پیشنهاد می دهم به عنوان یک پرسنل بازنشسته فولاد مخازن ذخیره گاز هم در فولاد ساخته شود ودر تابستان گاز را ذخیره ودر زمستان از آن استفاده کنند تا دچار کم بود گاز در فصل سرد نشوند