به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، محمد علی بیجاری عصر امروز در جمع مدیران خراسان جنوبی اظهار داشت: با توجه به این که سفر اول رئیس جمهور از خراسان جنوبی آغاز شده است برهمین اساس احتمال می رود که دور دوم سفرهای هیئت دولت نیز از این استان آغاز شود.
وی خاطر نشان کرد: در راستای ایجاد آمادگی برای دور دوم سفر هیئت دولت، چهار کارگروه در استان تشکیل شده است.
بیجاری بیان داشت: با توجه به برنامه ریزی های قبلی، نامه ای مبنی بر جمع آوری اطلاعات پروژه های مربوط به دستگاه ها به آنها ارسال شده است که برخی از دستگاه های اجرایی نیز برنامه های پروژه های در دست اقدام و افتتاح شده خود را تکمیل کرده اند.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی تاکید کرد: کلیه دستگاه ها ظرف دو روز آینده فرصت دارند، جهت اعلام مشخصات پروژه ها، پروژه های قابل افتتاح در سفر دوم را به استانداری خراسان جنوبی ارائه نمایند.
بیجاری با اشاره به این که سفر دوم رئیس جمهور به بررسی مصوبات سفر اول خواهد پرداخت تاکید کرد: دستگاه های اجرایی، نتایج سفر دور اول هیئت دولت به استان و نیز مسائل و مشکلات طرح های مصوب در آن سفر را مورد بررسی قرار دهند.
وی همچنین خواستار ارائه گزارشی جامع از عملکرد و نتایج سفر اول هیئت دولت به استان شد و افزود: بیان مشکلات فراروی اجرای پروژه ها و شناسایی مشکلات و موانع باعث تصمیم گیری های مهمی در استان خواهد شد.
نظر شما