به گزارش خبرنگار مهر در ساری، سردار مهدی توکلی صبح امروز در آیین نواخته شدن زنگ انضباط اجتماعی در هنرستان دخترانه راهیان نور ساری افزود: هفته ناجا را در سال جاری در حالی آغاز کردیم که با شعار افزایش امنیت اجتماعی با الهام از معنویت ماه رمضان هماهنگ شده است.
وی از کاهش 40 درصدی جرایم اخلاقی در ماه رمضان خبر داد و اظهار داشت: تغییر رفتاری که در ماه رمضان روی داده است را باید حفظ کنیم.
سردار توکلی دانش آموزان را نمایندگان آحاد جامعه برای برقراری امنیت دانست و خاطرنشان کرد: تاکنون از جمعیت 560 هزار نفری دانش آموزی مازندرانف قریب به 200 هزار نفر همیار پلیس شدند.
فرمانده انتظامی مازندران شکل گیری پایه و اساس زندگی اجتماعی را از خردسالی عنوان و تصریح کرد: جامعه بی انضباطی که دانش آموزان آنها قانونمند نباشند، امنیت ندارد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش مازندران نیز در این مراسم از هفته نیروی انتظامی به عنوان فرصتی برای نهادینه شدن رفتارهای اجتماعی یاد کرد و ادامه داد: دانش آموزان باید با رفتار درست خود، شهروندان منظم فردا باشند.
عبدالوحید فیاضی از کسب رتبه اول در اجرای طرح همیاران پلیس توسط دانش آموزان مازندرانی در بین 10 استان کشور خبر داد و بیان داشت: کمک به نیروی انتظامی رفتار اجتماعی را متعادل می کند.
وی از نیروی انتظامی به عنوان هدایت گر و ناظر رفتار اجتماعی یاد کرد و افزود: شهروندان به ویژه دانش آموزان باید برای اصلاح رفتار اجتماعی، پلیس خود باشند.
نظر شما