پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۵ مهر ۱۳۸۶، ۱۵:۰۱

ورزش رایگان باید در کشور رایج شود

کرج - خبرگزاری مهر: محقق و دانشیار دانشگاه تهران گفت: ورزش باید برای اقشار مختلف در همه رده های سنی به صورت رایگان رواج یابد.

حسین آقایی نیا در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: در قانون اساسی ورزش به عنوان مهم ترین سند حقوقی کشور به شمار می رود و همه افراد باید برای احقاق حقوق خود تلاش کنند.

 

وی افزود: قانون اساسی مجموعه کوچکی است که اساسی ترین اصول ملت در آن است و در اصل سوم آن به موضوع ورزش پرداخته شده است.

 

این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: اهداف ورزشی تنها به کسب مدال یا پرروش اندام خلاصه نمی شود بلکه در روند ورزش ورزشکار باید قانون مدار باشد و اخلاق صحیح ورزشی را در برنامه های روزمره خود بگنجاند.

 

وی عنوان کرد: فتوت و اخلاق در ورزش حرف اول را می زند و قهرمانی و کسب مدال در رتبه های بعدی قرار دارند و یک ورزشکار باید ابتدا پهلوان و سپس قهرمان باشد.

 

آقایی نیا، وفای به عهد، دوستی با مردم، صداقت و فتوت را چهار خصلت اصلی ورزشکاران دانست و بیان داشت هر فردی برای این که ورزشکار محبوب مردم باشد باید دارای این چهار خصلت باشد.

کد خبر 570037

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha