پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ مهر ۱۳۸۶، ۱۸:۰۲

کانون هواداران تیم شهرداری بندرعباس تشکیل می شود

بندرعباس - خبرگزاری مهر : شهردار بندرعباس گفت: تشکیل کانون هواداران تیم دسته اولی شهرداری بندرعباس در دستور کار سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قرار گرفت.

منصور آرامی در گفتگو با خبرنگار مهر در در بندرعباس گفت: با توجه به استقبال پرشور فوتبال‌دوستان هرمزگانی از مسابقات این تیم با توافقی که با یکی از شرکت‌هایی که طراح کانون هواداران پرسپولیس و سپاهان بوده است از علاقه‌مندان به عضویت در کانون ثبت‌نام به عمل آمده که برای ساماندهی تماشاگران یک برنامه سه ساله در دست اجرا قرار دارد.

رئیس هیئت فوتبال هرمزگان عنوان کرد: مزایای کارت هواداری تیم های فوتبال از جمله هواداران تیم فوتبال شهرداری بندرعباس مزایایی همچون خرید از پایانه‌های خرید در مغازه‌ها، ورود به ورزشگاه ها و غیره است که وظیفه ساماندهی آن به سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری بندرعباس سپرده شده است. 

وی عنوان کرد: به واسطه شرکت تیم فوتبال شهرداری در مسابقات جام حذفی کشور و احتمال رویارویی با رقبایی همچون پرسپولیس تهران باید کانون هواداران اقدامات ویژه ای را جهت جلوگیری از بی نظمی در محیط ورزشگاهها صورت دهد تا شاهد جو مناسب و اخلاقی در این قبیل مکانها باشیم.

آرامی از ترمیم سکوهای ورزشگاه شهید تختی شهر بندرعباس برای دور جدید مسابقات به عنوان یکی از فعالیت های شهرداری یاد کرد و یادآور شد: انجام فعالیت های بیشتر منوط به اختصاص ردیف بودجه های بیشتر در این خصوص است که امیدواریم در سفر رییس سازمان ورزش کشور به هرمزگان این اتفاق عملی شود.

کد خبر 570054

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha