پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۵ مهر ۱۳۸۶، ۱۶:۱۵

موفقیت نیروی انتظامی در گرو توجه به مراکز آموزشی است

خرم آباد - خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی‌استان لرستان گفت: در صورتی نیروی انتظامی می‌تواند موفق باشد که کانون توفیقات خود را مراکز آموزشی قرار دهد.

به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد ، سردار قاسم نصری ظهر امروز در مراسم به صدا درآوردن زنگ انضباط اجتماعی در مدرسه راهنمایی دخترانه شاهد خرم‌آباد اظهار داشت: یک چهارم جمعیت یک میلیون و 751 هزارنفری لرستان دانش‌آموزان هستند که می‌توان با آموزش خاص، اثرات مثبتی روی ‌مسائل خانوادگی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی مشاهده کرد.

وی تصریح کرد: آموزشهایی که در این زمینه به دانش‌آموزان ارائه می‌شود، کارآیی بیشتری دارد زیرا ‌این نوع آموزش ها به کانون خانواده و محیط زندگی آنان انتقال داده می‌شود.

علی ماکنعلی مدیر کل آداره آموزش و پرورش لرستان نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت و تاثیر گذاری آموزش ها در افراد در معرض آسیب های اجتماعی اذعان داشت: آموزش و پرورش با بیش از 390 هزار دانش آموز و 32 هزار فرهنگی پتانسیل خوبی برای انتقال مطالب و قوانین خاص نیروی انتظامی به افراد مختلف جامعه دارد.

کد خبر 570153

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha