هوشنگ ولی پور در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: هشت هزار نفر از ورزشکاران خراسان شمالی تحت پوشش بیمه بانوان و مابقی آقایان هستند.
وی اضافه کرد: تا پایان سالجاری بیش از 20هزار ورزشکار استان خراسان شمالی تحت پوشش بیمه قرار خواهند گرفت.
معاون ورزشی اداره کل تربیت بدنی استان خراسان شمالی اظهار داشت: در استان خراسان شمالی 35 هیئت ورزشی در رشته های مختلف فعالیت ورزشی دارند.
ولی پور عنوان کرد: با گذشت سه سال از تشکیل استان خراسان شمالی انتخاب روسای هیئت 30 رشته ورزشی برگزار و روسای هیئتهای ورزشی از سوی مجمع عمومی با نظارت فدراسیون تعیین شدند.
وی سرانه فضای ورزشی را در استان خراسان شمالی 40 سانتیمتر اعلام کرد و گفت: تا پایان سالجاری سرانه فضای ورزشی در استان خراسان شمالی به ازای هر شهروند 100 سانتی متر می رسد.
ولی پور یادآور شد: در سالجاری 62 پروژه عمرانی ورزشی در استان خراسان شمالی در دست اجرا قرار دارد که اکثر این پروژه ها تا پایان سال 86 به بهره برداری می رسد.
نظر شما