پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ مهر ۱۳۸۶، ۹:۴۹

/المپیک ارتش های جهان/

جودوکاران ایران حریفان خود را شناختند

جودوکاران ایران حریفان خود را شناختند

رقابتهای جودو المپیک ارتش های جهان صبح امروز در بخش انفرادی با انجام رقابتهای دو وزن آغاز می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، در این دوره از مسابقات 199 جودوکار از 27 کشورجهان در بخش مردان به رقابت خواهند پرداخت. آیین قرعه کشی این مسابقات شب گذشته درحیدرآباد انجام شد و طی آن نمایندگان کشورمان حریفان خود را شناختند.

دراولین روز این رقابتها، امروز پنجشنبه جودوکاران دو وزن 66 و 73 کیلوگرم مسابقات خود را برگزار خواهند کرد. در وزن 66 کیلوگرم که 28 نفرحضور دارند خورنگ دور اول با جودوکار روسیه و درصورت برتری در دور دوم به مصاف برنده دیدار اسپانیا و لهستان خواهد رفت.
در وزن 73 کیلوگرم نیز 37 نفر شرکت دارند که سعادتی دور نخست با چاد و سپس با کنگو مبارزه می کند.

این رقابتها فردا در اوزان 81 و 90 کیلوگرم دنبال خواهد شد که در وزن 81 کیلوگرم ژاله ثانی در بین 34 شرکت کننده دور نخست با جودوکار مجارستان و در صورت برتری با نماینده ازبکستان مبارزه خواهد کرد.

در وزن 90 کیلوگرم هم که 32 جودوکار به رقابت خواهند پرداخت حسین قمی دور اول با برزیل و در صورت پیروزی با جودوکار یونان مبارزه خواهد کرد.

رقابتهای جودوی ارتش های جهان روز شنبه با برگزاری مسابقات اوزان 66 ،100 و 100+ کیلوگرم به پایان خواهد رسید. در وزن 66- کیلوگرم وحید سرلک در بین 25 جودوکار دورنخست با جودوکار کشورمیزبان و سپس با نماینده برزیل مبارزه خواهد کرد.

در وزن 100 کیلوگرم مصطفی آهن فروش دربازی نخست با روسیه مبارزه می کند. در این وزن 25 جودوکار مبارزه خواهند کرد. ضمن اینکه در وزن 100+ کیلوگرم محمدرضا رودکی  دورنخست با روسیه و درصورت برتری به مصاف استونی خواهد رفت. دراین وزن هم 18 جودوکارحضور دارند.

تیم منتخب جودوی ایران روزسه شنبه در رقابتهای تیمی بعد از آلمان و روسیه عنوان سوم را به همراه بلاروس کسب کرد.

کد خبر 570415

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha