پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ مهر ۱۳۸۶، ۱۷:۰۶

نمایشگاه آثار قلمزنی و تراش سنگ در مشهد افتتاح شد

نمایشگاه آثار قلمزنی و تراش سنگ در مشهد افتتاح شد

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی گفت: نمایشگاه آثار قلمزنی و سنگ تراشی در باغ آرامگاه نادر مشهدبعد از ظهر امروز شروع به کار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمد رضا پهلوان عصر امروز در جمع خبرنگاران در این سازمان گفت: در این نمایشگاه حدود 30 اثر از آثار هنرمندان قلمزن و سنگ تراش مجید سلطانی و رمضان معمر به نمایش گذاشته شده است.

معاون فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی با اشاره به اینکه این نمایشگاه به مدت دو هفته دایر است، اظهار داشت : آثار ارائه شده در این نمایشگاه با موضوع فردوسی، شاهنامه، نادر شاه، کلنل محمد تقی پسیان و ... است.

پهلوان تصریح کرد: برگزاری این چنین نمایشگاه هایی علاوه بر حفظ و یادآوری میراث گذشته می تواند در حفظ صنعت تراشکاری و قلمزنی موثر باشد.

نمایشگاه معرق در آرامگاه نادر در خیابان چهار راه شهدا همه روزه از ساعت 9 تا 15 بعد از ظهر آماده بازدید علاقه مندان، زائرین و گردشگران است.


 

کد خبر 570640

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha