پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ بهمن ۱۴۰۱، ۱۰:۵۳

معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی:

بیشترین واردات خراسان شمالی در حوزه تجهیزات واحدهای تولیدی است

بیشترین واردات خراسان شمالی در حوزه تجهیزات واحدهای تولیدی است

بجنورد- معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی از رشد 105 درصدی واردات استان خبر داد و گفت: بیشترین موارد واردات، در بخش تجهیزات مورد نیاز واحدهای تولیدی بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر فخر موحدی صبح دو شنبه در گفتگو با رسانه‌ها اظهار داشت: استفاده از زیر ساخت‌های صادراتی اقدام بسیار مهم و ارزشمند خراسان شمالی است به طوری که از ۱۸۷ میلیون دلار صادراتی که انجام شده ۱۱۷ میلیون دلار آن از گمرک صورت گرفته است.

معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه ۲۵۴ درصد از لحاظ ارزشی رشد در صادرات را شاهد هستیم، افزود: ۱۷۰ هزار تن نیز از لحاظ وزنی رشد داشته ایم بنابراین با فعال سازی گمرک موضوع واسطه گری هم کاهش یافت.

وی تصریح کرد: ۶۱ میلیون دلار واردات استان در ده ماهه امسال بوده که به لحاظ ارزشی ۱۰۵ درصد رشد داشته که بیشترین موارد واردات، در بخش تجهیزات مورد نیاز واحدهای تولیدی بوده که استان قابلیت تولید آنها را نداشته است.

فخر موحدی با اشاره به اینکه ۲ تن زعفران از کشاورزان استان خریداری شده است، گفت: تا کنون ۴۹ میلیارد تومان از مطالبات این زعفران کاران پرداخت شده است و ۲۰ میلیارد تومان آن باقی مانده است.

کد خبر 5708264

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha