پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۴۳

استاندار کهگیلویه و بویراحمد:

دشمن نمی تواند خللی در عزم و اراده مردم ایجاد کند

دشمن نمی تواند خللی در عزم و اراده مردم ایجاد کند

یاسوج- استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ایران قدرتمندتر از آن است که دشمن بخواهد خللی در عزم و اراده مردم آن و دستاوردهای انقلاب اسلامی ایجاد کند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی احمدزاده ظهر چهارشنبه در آئین اختتامیه جشنواره سرودهای حماسی و انقلابی آوای چکاوک در یاسوج افزود: هر موقع که مردم احساس کردند انقلاب اسلامی در خطر قرار دارد وارد صحنه شدند و با تمام توان دشمنان را مأیوس کردند.

وی با بیان اینکه جنگ شناختی باورهای مردم را تغییر می‌دهد اما با هدایت‌های رهبری و عنایت خداوند و امام زمان، مردم با حضور با شکوه خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن دشمن را در همه جبهه‌ها شکست دادند، گفت: از حضور حماسی مردم ایران بویژه مردم غیور کهگیلویه و بویراحمد در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال قدردانی می‌کنم.

استاندار اظهار داشت: دشمن در یک جنگ ترکیبی با استفاده از توان رسانه‌ای و افراد مشهور، همه ظرفیت‌هایش را به صحنه آورد اما مردم با حضور خود این توطئه‌ها را شکست دادند و در استان کهگیلویه و بویراحمد، مردم در برخی مناطق ۳۰ تا ۶۰ درصد بیشتر از دوره‌های قبل در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کردند و صحنه‌هایی خلق شد که بی بدیل بود.

احمد زاده با اشاره به نیاز استان به برگزاری جشنواره‌های شاد فرهنگی تصریح کرد: دستگاه‌های فرهنگی استان برگزاری چنین جشنواره‌هایی را در برنامه‌های خود قرار دهند چرا که مردم به شور، شادی و نشاط نیاز دارند.

کد خبر 5709455

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha