پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۷ بهمن ۱۴۰۱، ۷:۳۹

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سربیشه:

ظرفیت های سربیشه با استفاده از زبان هنر معرفی شود

ظرفیت های سربیشه با استفاده از زبان هنر معرفی شود

بیرجند- سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سربیشه گفت: سربیشه دارای ظرفیت های زیادی بوده که باید با از طریق زبان هنر و رسانه بیش از پیش معرفی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد جعفری چهارشنبه شب در نشست هم اندیشی در روستای چنشت بین کرد: مشورت و رایزنی با اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه شهرستان به عنوان نقشه راه در برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی و هنری بسیار دارای اهمیت است.

وی افزود: این دورهمی ها و تشریک مساعی‌های فرهنگی و هنری با توجه به ظرفیت این روستای هدف گردشگری دارای خروجی‌های مؤثر در ایجاد فکر و اندیشه در عرصه تولیدات فرهنگی و هنری است.

جعفری با بیان اینکه یکی از رسالت‌های ما به عنوان سفیران فرهنگ و هنر تمرکززدایی از برنامه‌ها و جشنواره‌ها است، گفت: بیشتر رویدادهای فرهنگی و هنری از مراکز شهرستان‌ها به بخش‌ها و روستاهای دارای ظرفیت بر اساس توانمندی‌ها می‌باشد.

وی تصریح کرد: امیدواریم با هم فکری، تعامل و بهره‌گیری از توانمندی مردم این دیار با ترسیم ساز و کار متقن و بسیار خوب متناسب با استعدادها و شرایط بومی و محلی سرزمین رنگ‌ها بتوانیم برنامه‌های فرهنگی و هنری را به بهترین شکل ممکن در این دیار اجرا کنیم.

جعفری در مورد مباحث مذهبی و فعالیت‌های مسجد در این نشست گفت: بهترین و مناسب‌ترین مکان برای فعالیت مذهبی و قرآنی مساجد است.

وی با تاکید بر پویایی کانون فرهنگی هنری مسجد روستای چنشت و ثبت گزارش‌های مربوط در سامانه «بچه‌های مسجد فهما»، آمادگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مبنی بر برپایی محافل مذهبی و قرآنی در این روستا را اعلام کرد.

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سربیشه افزود: امیدواریم هنرمندان این دیار بر انجام فعالیت‌های فرهنگی و هنری اهتمام جدی داشته باشند.

گفتنی است؛ در نشست هم اندیشی رئیس شورای اسلامی و دهیار روستای چنشت پیشنهادهای خود را در خصوص مسائل مطرح شده بیان کردند.

کد خبر 5710900

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha