به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران ، مهندس هادی حیدرزاده ، مشاور شهردار در امور محیط زیست ، با بیان این مطلب گفت : برنامه زمان بندی شده ای در طول سال تحصیلی 86-87 طراحی و به مناطق مورد نظر فرستاده شده و همچنین 22 برنامه اجرایی به مناسبت های مختلف که مرتبط با دانش آموزان و اولیا و مربیان و حوزه محیط زیست است ، با رویکرد کاملا آموزشی مصوب شده است .
وی با اشاره به نفش کودکان و نوجوانان در فرهنگسازی جامعه نسبت له مسائل محیط زیستی ، گفت : امروزه کودکا ن و نوجوانان نقش بسزایی در پیشرفت و تکامل جهان صنعتی داشته و توجه به اهداف توسعه پایدار و سرمایه گذاری دراز مدت بر روی این قشر مهم جامعه در جوامع مترقی دنیا موفقیت های شگرفی در پی داشته است .
حیدرزاده در ادامه اظهار کرد : در حال حاضر بسیاری از سازمان ها ، ارگان ها و حتی شرکت های تجاری ، اهداف درازمدت فرهنگی خود را به وسیله کودکان و نوجوانان دنبال می کنند تا از طریق آنها پیام های محیز زیستی را به درون خانواده ها برده تا بتوانند از امروز ، فردای سالم را برای کودکان تضمین کنند .
مشاور شهردار با اشاره به اینکه مباحث زیست محیطی یکی از مهمترین مباحثی است که متاسفانه در کشور ما کمتر به آن توجه می شود ، گفت : مدارسی که در این زمینه همکاری مناسبی با طرح داشته باشند ، فعالیت های خوبی مرتبط با حوزه محیط زیست انجام دهند و همچنین در شناسایی استعدادهای درخشان دانش آموزان نقش فعالی داشته باشند ، از تسهیلات ویژه ای مانند افزایش سهمیه عضویت برخوردار خواهند شد.
نظر شما