به گزارش خبرنگار مهر در ماکو، معاون مدیر کل دفتر امور شهری استانداری آذربایجان غربی عصر امروز در مراسم معارفه شهردار جدید چالدران گفت: این میزان اعتبار برای جدول گذاری معابر، آسفالت خیابانها، احداث پارک، هدایت آب های سطحی و احداث ساختمان آتش نشانی در 36 شهر استان هزینه می شود.
علی دادش زاده افزود: از این میزان اعتبار 130 میلیارد ریال از محل اعتبارات تجمیع عوارض و باقی مانده از محل اعتبارات استانی اختصاص یافته است.
محرم رضایی فرماندار چالدران هم در این مراسم با اشاره به خطر سیل و تخریب دیوار ساحلی رودخانه در داخل شهر خواستار تسریع در عملیات اجرایی این طرح شد.
رئیس شورای اسلامی شهر چالدران نیز دیگر سخنران این مراسم گفت: امسال 9 طرح عمران شهری با 14 میلیارد ریال اعتبار در این شهر اجرا می شود.
در پایان این مراسم محمد حسین پور قدیمی به عنوان شهردار جدید چالدران معرفی و از زحمات شهردار قبلی تقدیر شد.
نظر شما